A Valorant és PUBG kitérők után ismét a Valve FPS lövöldéje kerülne középpontba.

Böröcz „DeadFox” Bence neve az elmúlt időszakban többször felmerült, nem is véletlenül. A hetekben zajlott a legutóbbi CS:GO Major, ezúttal Brazíliában. Torzsin, a MOUZ magyar játékosán kívül ez idáig egyetlen egy másik honfitársunk szerepelhetett a Valve legrangosabb eseménysorozatán. DeadFox a Hellraisers kötelékében részt vett az Atlanta 2017, London 2018, Katowice 2019 és Berlin 2019 versenyeken, így négyféle matricát is találhatunk a nevével fémjelezve a Steam közösségi piacán.

 

2019-ben a Hellraisers időszakot követően még volt egy magyar csapatos próbálkozása, ám úgy tűnt, hogy a CS karriernek teljesen vége. Később a PUBG és a Valorant világa is beszippantotta DeadFoxot, ám 2021 augusztusában határozatlan időre szögre akasztotta az egerét a volt profi játékos. 

Úgy tűnik, hogy örülhetnek a rajongók, DeadFox visszatérne a CS:GO világába!

Hétfőn aztán bombaként robbant a közösségben egy Twitter üzenet, melyben Bence bejelentette, hogy CS:GO csapat után nézelődik. Elmondása szerint az elmúlt időben már elkezdett dolgozni azon, hogy a régi formájában játszhassa a Valve FPS lövöldéjét. Továbbra is maradna az AWP posztnál, hiszen úgy érzi, hogy ebben a legmagabiztosabb, legjobb továbbra is. Hozzátette, hogy azért más pozíciókra is nyitott, ha arról lenne szó.

Az angol nyelvezet egyértelmű utalás, hogy leginkább nemzetközi vizeken képzelné el az újabb CS:GO kalandozást. A közösség pozitívan fogadta a hírt, pár óra alatt rengeteg biztató komment érkezett a bejegyzés alá. Sőt, a nemzetközi HLTV fórumán is „saját” bejegyzést kapott a hír. Reméljük, hogy hamarosan ismét láthatjuk DeadFoxot egy-egy rangos meccsen, versenyen.

Itt a vége! – DeadFox távozik a HEET-től, ismét szögre akasztja az egeret

×