A HEET egy lengyel játékost igazolt a búcsúzó DeadFox helyére, aki egyelőre streamerként folytatja karrierjét.

Nemzetközi felállásra vált a HEET, miután az együttes egyik oszlopos tagja, Böröcz „DeadFox” Bence távozni kényszerült a legsikeresebb magyar VALORANT csapattól. Hétfő esti bejelentésében arra hivatkozott, hogy nem sikerült elérniük azt a szintet, amit ő és a csapat is úgy gondolt, hogy ennyi idő alatt majd könnyedén el tudnak érni.

Emellett az elmúlt időben a hangulat sem volt már az igazi, ami miatt nehezebben tudtak együtt játszani, ezek is szerepet játszottak az eredményekben, illetve a döntésében. A jövőjével kapcsolatban azt írta, hogy egyelőre visszatér a streamerkedéshez, ugyanakkor benne van a pakliban, hogy hosszú távon is ez az opció marad.

DeadFox január elején csatlakozott a need more DM-hez, így a január végén alakuló HEET-nek már kezdetektől tagja volt. Azóta a szervezet számos változtatást eszközölt, így előbb márciusban hussaR helyére, az eddig edzőként tevékenykedő V1CE érkezett, majd őt júniusban specimen váltotta. Alig egy hónappal később megint módosult a felállás, szimpli személyében egy újabb iTHR-es érkezett, ezúttal egy kölcsönszerződés keretén belül, crazyd33R helyére.

A HEET tehát számos összeállításban próbálkozott, de Barcode-ék rendre elhasaltak a VCT éppen aktuális nyílt selejtezőin, így sajnos nemhogy a világbajnokság főtáblája vagy egy Masters verseny, de még egy Challengers torna sem jött össze. Ehhez legközelebb egyébként a WiLD MultiGaming állt, amely bejutott a Stage 3 Challengers 2 zárt kvalifikációjába, de ikke és csapata a Vitality és a BIG ellen is vereséget szenvedett.

https://www.youtube.com/watch?v=omgwYvXJ2IM&ab_channel=HEETGG

 

Ezek fényében a HEET ismét a változtatás mellett döntött, ám ezúttal olyat léptek meg, amit korábban még nem, hiszen a távozó DeadFox helyére egy külföldi játékost igazoltak. Nevezetesen Kamil „baddyG” Graniczkáról van szó, aki korábban többek között a Ballista Esports, az Alliance és a Team Finest csapatát is erősítette – hol beugróként, hol pedig állandó játékosként.

Ti mit gondoltok, a nemzetközi felállás lehet a siker kulcsa?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×