Pár órán belül kezdetét veszi a World Cup-szezon a FIFA 23-ban.

Pár órán belül kezdetét veszi a World Cup-szezon a FIFA 23-ban. Ez azt jelenti, hogy végre megérkeznek a World Cup Icon lapok, a World Cup Herok, na meg elérhetővé válnak a fejlődő Path to Glory lapok.

A PTG kártyák nagyobb mérföldkövek teljesítése után fognak fejlődni, eleinte úgy, mint egy OTW lap, ha az adott játékos kap egy TOTW lapot, vagy esetleg teljesíti az előírt 3 győzelmet. Azonban a PTG lapok gyengébb láb, valamint trükk fejlesztéseket is kaphatnak, a döntőig menetelő nemzet képviselői például egyaránt 5-5 csillagosok lesznek.

A hét elején már kiderült, hogy mit fog tudni az esemény, én pedig emlékszem, hogy eljátszottam a lehetséges lapok gondolatával. Mivel rendhagyó fejlődési rendszert kapott a Path to Glory promó, úgy gondoltam, hogy kis nevekkel fog dobálózni az EA Sports, had fejlődjenek. Nos, tévedtem, ugyanis a leakerek elkezdték kiszórni a listát, az eseményt pedig teleszórta világsztárokkal a kanadai cég.

 

 

Többek között olyan nevekből nyithatunk PTG verziót, mint Griezmann, Frenkie De Jong, Araujo, Nkunku, Vini Jr., Milinkovic-Savic, Christian Pulisic, vagy éppen Marco Reus.

Egy biztos, félelmetes lapok fognak születni a világbajnokság alatt, a győztest képviselő játékos PTG lapja pedig az év végéig használható lesz.

Ezt olvastad már?

Egy csapatnyi játékost ad ingyen a World Cup során az EA Sports

 

×