A WebApp egy érdekességet lebuktatott, ami ezúttal limitált ideig elérhető lapokat helyez majd a reflektorfénybe.

Az esti órákban végre megérkezik a World Cup esemény a FIFA 23 Ultimate Team módjába is, ez pedig azt jelenti, hogy tonnányi új tartalom zuhan a nyakunkba. Jönnek a World Cup Stars lapok, hála a World Cup Swaps rendszernek, na meg a speciális Marvel x FIFA FUT Hero kártyák is. Mellettük indul egy új promó, a Path to Glory is, ami az induló nemzetek csapatából ragad ki egy lapot, ami még fejlődhet is, ha jól teljesít a válogatott.

Sőt mi több, a WebApp egy másik érdekességet is lebuktatott, ami ezúttal limitált ideig elérhető lapokat helyez majd a reflektorfénybe.

 

Interesting screen that appeared in my web app yesterday from FIFA

 

Mikor elindul a World Cup-szezon, minden játékos választhat majd magának egy nemzetiséget. Ez után kapni fogunk egy csomagot, amiben a kiválasztott nemzet játékosai közül találhatunk majd meg összesen 11-et. Valószínűleg ezekkel a lapokkal kell majd különféle feladatokat teljesítenünk a Swapokért, vagy egyéb jutalmakért, azonban egy dologgal feltétlenül számolnunk kell.

Ezek a lapok csakis a World Cup-szezon alatt lesznek a gyűjteményünk részei, amint lezárul a fesztiválidőszak, mind kikerül a játékból!

Első ránézésre én úgy gondolom, hogy kicsit úgy fognak ezek működni, mint a Loan lapok. Annyi különbséggel, hogy ezúttal nem meccslimitet kapnak a lapok, hanem időlimitet.

Ezek mellett ilyen jellegű csomagokra lehet még számítani:

Ezek a pakkok érkeznek a FIFA 23-ba a pénteki tartalomfrissítéssel

 

×