Egy ügyes kínai mérnök úgy gondolta: ha az Apple nem, majd ő bemutatja a jövő iPhone telefonját.

Természetesen ahogy minden mobiltelefon-gyártó, az Apple is erősen gondolkozik azon, hogy összehajtható kijelzővel rendelkező iPhone-t dobjon piacra. Ennek megvalósítása azonban várat még magára, a PCFórum szerint ugyanis erre valószínűleg még legalább 2025-ig várni kell. Arra viszont nem, hogy nagyjából megnézzük, hogyan is nézne ki a készülék a valóságban.

Egy kínai mérnök ugyanis maga hozta létre az összecsukható iPhone-t.

Maga a különleges kialakítású mobil alapja természetesen egy valódi iPhone volt, de azt talán mondani sem kell, hogy annak belső átalakítására is szükség volt, hogy összecsukható kivitelt kapjon. A kijelző technológiát egyébként a Motorola Razr telefonjától vették át, így vált lehetővé a kijelző hajlítása. Az egyik nagy problémát azonban az okozta, hogy az iOS-t sem ilyen használatra tervezték alapvetően, így végül a szoftvert is módosítani kellett.

 

Bár persze ez nem a hivatalos összehajtható iPhone, de kijelenthetjük, hogy létrejött a világ első összehajtható iPhone-ja. Még rengeteg hibával rendelkezik, ezeket remélhetőleg az Apple kijavítja a hivatalos verzióban. Te vennél összecsukható iPhone-t?

Ezt láttad már?

Fiatal magyar hackerek járhattak túl a KRÉTA vezető fejlesztőinek eszén

 

 

×