Zseniális játékokat kapnak teljesen ingyen azok a játékosok, akik a héten betérnek a Steam legnagyobb riválisának boltjába.

Ahogyan megszokhattuk, az Epic Games ismét cserélt egyet a heti ajándékain, melyekre ezúttal is hatványozottan érdemes lecsapni. Na nemcsak azért, mert a két teljesen ingyen bezsákolható játék összértéke körülbelül 20.000 forinton állapodik, hanem mert egészen remek alkotásokat tisztelhetünk bennük.

A november 10. délután 17:00-tól kezdődően egy teljes hétig az Alba: A Wildlife Adventure, illetve a Shadow Tactics: Blades of the Shogun remekeknek örülhet minden játékos, aki ellátogat az Epic boltjába.

Az Alba egy egészen különleges kis színes-szagos csoda a Monument Valley és az Assemble with Care BAFTA-díjas csapatától. A játék egy szinte meditatív utazás, ami egyben egy felhívás is az embert körülvevő élővilág egyre nagyobb mértékű eltűnésére. A játék központi eleme a természet- és állatvédelem, amit edukatív, de kifejezetten szórakoztató formában ültet a játékmenetébe. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kötelező darab!

 

A Shadow Tactics ezzel szemben már egy sokkal vérbőbb, és egyben nehezebb cucc, amit leginkább a klasszikus Commandos és Desperados kedvelőinek lehetne jó szívvel ajánlani. A játék a feudális Japánban játszódik, amikor is feltűnik a színen egy titokzatos hadúr, Kage-sama, aki mivel komoly veszélyt jelent az országra, a szamuráj főhősünket és kisebb csapatát bízzák meg az eliminálásával. Ez azonban annyira komoly feladat, hogy még a játékos is vért fog izzadni közben. Ha bírod a kihívást, akkor ez a te programod!

Fun fact: bár a Shadow Tactics pont akciós a Steamen, az eredeti árában körülbelül 13.000 forintot kérnek érte.

A játékokat az Epic Games Store-ban lehet teljesen ingyen a játéktárakhoz adogatni, egészen a következő hét csütörtökéig, azaz november 17-ig bezárólag. Az akció zárulta után természetesen ott is maradnak.

Az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 7 fantasztikus játékot ad ajándékba az Amazon novemberben

 

×