Novemberben is kifejezetten megéri Amazon Prime-tagnak lenni, ugyanis hat másik remek játék mellett minden idők egyik, ha nem a legjobb akció-szerepjátékát adják ajándékba.

Megszokhattuk már, hogy az Epic Games Store hetente változó ajándékai mellett érdemes figyelni az Amazont is, hiszen minden hónapban legalább fél tucat remek játékkal lepik meg a Prime-tagokat. Ez nyilván nem sokat fog változni októberben sem, sőt, az őszi szezont elég kemény ajándékokkal nyitják.

Mivel elég nagy félreértések szoktak előfordulni a komment szekcióban, fontos tisztázni, hogy mit is jelentenek az Amazon ingyen játékai. Sokan ugyanis kikérik maguknak, hogy a vállalat ingyenességei valójában nem ingyenesek, hiszen ahhoz, hogy igényelhessük Prime-előfizetőknek kell lennünk. Igen ám, csakhogy a Prime nem egy játékszolgáltatás, és bár van videojátékos érdekeltsége, a játékokat a megannyi extra mellé csupán szívjóságból adják – felár nélkül, teljesen ingyen.

Az egészben pedig az a legjobb, hogy mivel az Amazon Prime – mint mondtam – nem játékszolgáltatás, a játékokat egy Steames kóddal lehet bezsákolni. Ez azt jelenti, hogy ha nekünk valami már megvan, akkor azt elajándékozhatjuk valaki másnak, esetleg elbizniszelhetjük egy haverunkkal (vagy valaki mással).

Szóval, most hogy ezt tisztáztuk, forduljunk is rá gyorsan a novemberi Prime ingyenességekre. Az Amazon a már korábban megkezdett Fallout ajándéksorozatát folytatva novemberben a széria, és talán minden idők egyik legjobb akció-szerepjátékát is becsomagolta nekünk, annak is a legtartalmasabb kiadását. Ha valaki ennyiből nem ismerne rá: a Fallout: New Vegas: Ultimate Editionről van szó, amiben az összes nagyobb történetet tovább szövő kiegészítőt, illetve egy csomó, az alapjátékból hiányzó extrát (fegyverek, textúrák, páncélok, tárgyak stb.) is megkapjuk.

A másik kiemelendő cím az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag alapján készült 1989-es játékadaptáció, az Indiana Jones and the Last Crusade lesz, ami azonnal visszarepít minket a pixelgrafika uralta időkbe. De ezeken túl is bőséggel akadnak figyelemre érdemes játékok az ajándékok között, mint például

  • a Facility 47, ami egy puzzle-alapú fagyos kalandjáték
  • a WRC 9, ami a 2020-as rali-világbajnokság hivatalos játéka
  • az Etherborn, ami egy logikai és perspektivikus fejtörőkkel tarkított kalandjáték
  • a Whispering Willows, ami egy kifejezetten egyedi, kézzel rajzolt horror-kalandjáték
  • illetve a Last Day of June, ami egy hihetetlenül szívszorító csodálatos történet – garantáltan megríkatja a játékost.

De nem csak az ingyen játékok miatt éri meg a Prime. Egy csomó online játékban igényelhetünk exkluzív ajándékokat, mint például a Madden NFL, a League of Legends, a GTA V Online, az R6: Extraction, a World of Tanks és Warships, a Destiny 2, a Realm Royale,  az Apex: Legends, a Roblox, és még nagyon, nagyon sok másban – itt tudod mindet csekkolni.

Az Amazon Prime videojátékos ajándékait november első napjától lehet igényelni, természetesen csak Prime-tagság birtokában, és mivel más platformon beváltható kulcsokat osztanak, örökre, egy esetleges előfizetés lemondás után is megmaradnak.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Na ne már! – Hamarosan megdrágulnak az Xboxok és a Game Pass

 

×