A YouTube népe imádja a kütyüt.

Az elmúlt napokban a YouTube Shorts népszerűségi listáját egy meglehetősen érdekes telefont bemutató minivideó uralja. A cím eléggé hangzatos, a feltöltője szerint a világ legkisebb, működő okostelefonjáról beszélhetünk. A kínai belpiacos termékek sokasága miatt ez nem biztos, hogy feltétlenül igaz is, ám az kétségtelen, hogy az átlagos, amazonos vásárlók számára is elérhető példányról beszélhetünk.

Nézzük is meg, hogy mit tud az apró kis készülék!

Némi keresgélés után meg is találtuk az amerikai Amazon weboldalán a telefont, ám nem sok jóval kecsegtet a specifikáció. Kezdjük is a legjobb tulajdonságával, az árával. Az Amazon 58 dollárért árulja a portékát, mely a mai, meglehetősen rossz árfolyam mellett is 25 ezer forint alatti árcédulát takar. Jöhet is a feketeleves, hiszen több szinten is gyenge készülékről beszélhetünk:

  • A telefon a nem túl bizalomgerjesztő Tuanzi XS11 nevet viseli
  • 6.0-ás Android rendszerrel érkezik, mely hosszú évek óta elavultnak számít
  • Sem 5G, sem 4G kapcsolatot nem találhatunk benne
  • A beépített tárhely sem túl felhasználóbarát, 8 GB áll a vásárlók rendelkezésére
  • A kijelző 2.5 inches, mely több, nyomógombos telefonnál is kisebb
  • Micro USB csatlakozóval rendelkezik, le kell mondanunk a népszerű Type-C-ről

Ahogy látható, nem az erejével hódíthat a kicsike. A kommentek között azonban sokaknak felcsillant a szeme, hiszen iskolában gyakorlatilag észrevehetetlenül lehetne böngészni, az elvetemültebb vásárlók pedig megpróbálhatják becsempészni a börtönbe is.

Te mire tudnád használni a telefont?

Hiányozni fognak? – 6 mindennapi kütyü, ami éveken belül teljesen el fog tűnni

×