Sokan szeretik a letisztult célkereszteket.

A Modern Warfare II újabb szintre emelte a fegyverek személyre szabását. A korábbi attachment rendszerek is irigylésre méltóak voltak, ám 2022-re további fejlesztéseket is hoztak a fejlesztők. Elég csak a kiegészítők tuningolására gondolnunk, ahol szabadon eldönthetjük, hogy melyik tulajdonságra szeretnénk ráfeküdni.

Az ilyen lehetőségek közé tartozik a távcsövek/célkeresztek beállítása is, mely ezúttal nem rendelkezik külön menüponttal. A játékosok általában a minél letisztultabb célkereszteket részesítették előnyben, hiszen így felesleges szövegek, számok vagy motívumok nem vonják el a figyelmüket harc közben. A „pont” célkeresztek igazi favoritok voltak, szerencsére a Modern Warfare II-ben sem kell lemondani a Blue Dotról.

Nézzük is, hogyan oldhatjuk fel!

Két kiegészítő feloldásával pillanatok alatt a loadoutunkba illeszthetjük a letisztult célzókákat. Az attachmentek egészen pontosan a Cronen Mini Pro és Corio RE-X Pro neveket viselik, a feloldásuk sem tűnik valami nehéznek:

  • Cronen Mini Pro: Érjük el a 7-es szintet Expedite-12 shotgunnal
  • Corio RE-X Pro: Érjük el a 4-es szintet a .50 GS handgunnal

Mindkét kiegészítőt érdemes megszereznünk, hiszen valamennyire azért eltérnek egymástól. Az átlagos játékosok kedvence talán a Mini Pro lehet, hiszen ez hasonlít a legjobban a klasszikus Call of Duty címekben és más játékokban megszokott Red Dothoz.

×