Érdemes minél hamarabb kipróbálni.

A Call of Duty játékosokat sosem kellett félteni, ha az éppen aktuális cím minden lehetőségének kiaknázásról van szó. A kezdeti szakaszban ez leginkább a fegyverek fejlesztésére és egyéb szintezéshez szükséges XP farmolás idején lerövidítéséről szól. Az elmúlt napokban már bemutattunk egy módszert, melyben az egyik Field Upgrade és egy jármű könnyítette meg a dolgot.

Ezúttal valakinek sikerült teljesen új szintre emelnie az értékes pontgyűjtést.

 

A fenti videó feltöltője vizuálisan is ismertette a módszert. Fontos kiemelni, hogy a művelet elvégzéséhez mindenképp szükség van egy másodlagos fiókra vagy egy ismerősünkre. Ahogy arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy mindenképpen saját felelősségre érdemes csak ezeket alkalmazni. Az is igaz, hogy ilyen szintű trükkökét az Activision nem szokott retorziót alkalmazni, maximum egy hibajavítással orvosolja azt. Nézzük is a módszert:

  1. Nyissunk meg a Cooperative játékmódot
  2. Válasszuk ki a Low Profile lehetőséget, majd kattintsunk a Deploy gombra
  3. Válasszuk ki azt a fegyvert, melyet húzni szeretnénk
  4. Kapcsoljuk be a GOD MODE-ot, majd teljesítsünk két darab objective-et
  5. Irány a harmadik objective, majd AFK-oljunk az egyik sarokban
  6. Teljesítsük a harmadik feladatot, majd élvezzük a frissen kapott XP pontokat

Nagy rá az esély, hogy a fejlesztők napokon belül javítják a módszert, így érdemes lehet minél hamarabb kipróbálni. A videó feltöltője 1 -> 12 szintet egy óra alatt érte el, ám a gép előtt sem kellett lennie ehhez.

Brutál XP-t farmolhatunk – Használd ki ezt a MW II trükköt, mielőtt javítják

×