TikTokon kezdett el terjedni a friss felfedezés.

Az elmúlt hónapok várakozásai, béta tesztjei után október 28-án hivatalosan is kinyitották kapuikat a Call of Duty szerverek. Az előrendelők már végezhettek is a kampánnyal a multiplayer start előtt, így gondtalanul pöröghet az online hentelés. Nem titok, hogy a kezdeti időszakban leginkább a fejlődés, a minél több XP megszerzése lebeg játékosok előtt. Szükség is lesz erre, hiszen körülbelül két hét múlva, november 16. környékén érkezik a Season 1 és a Warzone 2.0.

A játékosok éppen ezért különféle trükköket, netán hibákat próbálnak keresni a játékban, hogy minél könnyebben mehessen a fenti procedúra. A friss címeknél nagyobb esély van ezekre, sokkal több bug és glitch segítheti a felhasználókat, mint például egy év után.

@topcallofdutyplaysyt Modern Warfare 2 Weapon XP Glitch! #ModernWarfare2 #COD #MW2 ♬ original sound – TopCallofDutyPlays

Úgy tűnik, hogy nagyon hatásos módszerre bukkant az egyik TikTok felhasználó!

Ezúttal a Ground War mód lesz főszerepeben. Move_Mind, a fenti videó szerzője észrevette, hogy ha Suppression Mine-t dob az ellenséges tankokra, elképesztő mennyiségű XP-t kap a játéktól. A Suppression Mine egy Modern Warfare II Field Upgrade, olyan hanghullámokat bocsát ki, amely a másik csapat játékosainak látását zavarja és még a mozgásukat is lassítja. Érdemes minél előbb kipróbálni a fenti módszert, hiszen sosem tudni, hogy milyen gyorsan javítják a fejlesztők.

Máris “ingyen” wallhack került a Modern Warfare 2-be – A playerek dühösek

 

×