A Modern Warfare 2 játékosai máris joggal dühösek a game multiplayer módjára egy abszurd hiba miatt.

Nem sokkal azután, hogy végre megjelent a Modern Warfare 2, a játékosok máris belevetik magukat a számtalan játékmódba. Nem meglepő sajnos az sem, hogy a játékot bugok és rendszerhibák tarkítják, persze  mindenki legnagyobb bánatára. A Modern Warfare 2-ben visszatért az ellenség pingelésének lehetősége, sajnos nem problémamentesen.

A Modern Warfare 2-ben a győzelem kulcsa a kommunikáció, a pingek pedig nagy szerepet játszanak az ellenség nyomon követésében. Nemrég azonban zFStatic hívta fel a többi játékos figyelmét a problémára:

„Pingelhetsz egy ellenfelet a death screen alatt, és a Ping az egész meccs alatt rajta lesz” – mondta.

Ez tehát persze nem szó szerint, de egyfajta wallhacket eredményez a pályán, kedvezve persze a játékosoknak, igazságtalanul. Az alábbi videóban jól látszik, hogy a játékos a death screen alatt pingel valakit. Mikor újjáéled, a ping továbbra is mutatja az ellenfél pontos helyét.

Huge Bug: You can Ping an enemy during the death screen and the Ping lasts for the whole game, essentially giving you wallhacks on that one player for the remainder of the game. from ModernWarfareII

 

Úgy tűnik, hogy a hiba igen elterjedt probléma, mivel sok kommentelő találkozott vele. Sokan, akik találkoztak vele, úgy érezték csupán véletlen, hogy tudta az ellenfél, hol van. Persze nem ez az egyetlen hiba, ami jelenleg problémát jelent a játékban. Te mivel találkoztál?

Ezt láttad már?

Így húzhatod be az ingyenes MW II és Warzone 2 ajándékokat Twitchen

 

×