A Valorant 5.08-ás frissítése nem várt változásokat hozott.

A Valorant v5.08-as frissítése az új ügynök mellett nem várt változtatásokkal is kecsegtetett. A játék menüje teljesen átalakult több szinten is, ám nem volt felhőtlen az öröm. Míg a kezdeti képeken valóban nagyon kellemesnek hatott az új UI, addig a valóságban tapasztalható használhatósága bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Az eddig egy kattintással elérhető menüpontokhoz sokkal hosszabb út vezet, ezek közé tartozik maga a Battle Pass is.

A Riot Games szerencsére kiemelten figyeli a felhasználói visszajelzéseket, így pár nap alatt hozzájuk is elért a panaszáradat. Minden bizonnyal a belsős statisztikák is árulkodtak az esetleges problémákról, ezért hamarosan ismét átalakulhat a Valorant menürendszere.

Már a következő frissítésben megérkezhetnek a változások!

Jeff Landa, a Riot Games munkatársa egy Twitter üzenet keretein belül ismertette a cég terveit. A legelső lépés a fenti hibák rövidtávú orvoslása lesz. A Valorant soron következő, v5.10-es frissítésése után ismét egy kattintással elérhetjük majd a legfontosabb menüpontokat. A programozók a háttérben dolgoznak a menü hosszútávú fejlesztésén is, így nem beszélhetünk szó szerinti visszalépésről.

Az elmúlt hetek tapasztalatai azonban értékes információkkal láthatják el a designereket, UI/UX munkatársakat, hogy a jövőben ne kövessék el azokat a hibákat, melyeket most felhasználók százezrei tapasztalhattak meg. A Valorant mobilos és konzolos változata továbbra is terítéken van házon belül, a megjelenésükre talán sikerült egy jól működő, egységes menüt kialakítani a Riotnak.

Szerinted szükséges volt a gyors reagálás?

Ezért ült börtönben Bill Gates és Steve Jobs – egyikük HÁROMSZOR is!

×