Úgy tűnik, hogy a rajongók egy része nem elégedett a színész leváltásával, sőt még az írókat is kirúgnák néhány indokkal.

A The Witcher rajongók számára ez a hét igen mozgalmas volt. Szinte lehetetlen megkerülni a hírt, hogy Henry Cavill kilép a Netflix sorozatából a közelgő harmadik évad befejezése után. A színészt egyébként Liam Hemsworth váltja Geraltként, ami nem meglepő módon nem tetszik egyes rajongóknak. Bár a hírek szerint egyértelműen Cavill döntött úgy, hogy rengeteg egyéb elfoglaltsága miatt nem vállalja a folytatások, sokan úgy vélik, inkább nem volt elégedett azzal, ahogy a sorozat haladt, mivel az eltér a könyvsorozattól.

Így a rajongók petíciót indítottak, hogy kirúgják az írókat és hozzák vissza Henry Cavillt.

A change.orgon megjelent petíciót a cikk írásának pillanatában már 12 ezren írták alá. A szövegét értelmezze mindenki maga:

„Netflix, meg KELL tartani Henry Cavillt a The Witcherben, és le kell cserélni az írókat. Henry nem a Superman miatt hagyja ott a The Witchert. A Netflix vezetői ismét rossz döntést hoztak. Az ok, amiért a The Witcher ilyen népszerű sorozat, az a rajongók szeretete a könyvek és játékok iránt, amelyeket az írók és a showrunnerek gyűlölnek és gúnyolódnak rajtuk. Henry Cavill szintén nagy rajongó, aki hű akart maradni Sapkowski világához, ezért is akarja a Netflix lecserélni őt.”

„Mutassuk meg nekik, hogy mi, Witcher-rajongók nem fogunk velük tartani, és a The Witcher harmadik évadának befejezése után nem nézzük a sorozatot (esetleg lemondjuk az előfizetésünket). Így is végig kellett szenvednünk a Game of Thrones katasztrófát. Netflix, ne kövesd el ugyanazt a hibát, hogy olyan írókhoz és showrunnerekhez ragaszkodsz, akik felsőbbrendűnek hiszik magukat az eredeti alkotónál.”

Nem szabad alábecsülni a rajongók erejét, nem?

Ezt láttad már?

Máris mutatjuk, hogy nézhet majd ki Liam Hemsworth Geraltként

 

×