A Treyarch stúdió felelős a kompetitív élményért.

A Treyarch kezei közül került ki a Call of Duty: Black Ops Cold War, ám később is szorosan együttműködtek az Activisionnel. Nem véletlenül, hiszen a Vanguard Ranked módjáért is a cég programozói feleltek. Úgy tűnik, hogy a kiadó nem szakítana a hagyományokkal, a Modern Warfare II rangsorolt mérkőzéseit ismételten a kaliforniai fejlesztőcsapat szállítja.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

A Treyarch szerda délután, magyar idő szerint 18:00 óra környékén jelentkezett a friss információkkal. A régi címek tulajdonosai nem örültek a bejelentésnek, hiszen mind a BOCW League Play, mind pedig a Vanguard Ranked Play módjait lelövik november 22-én. Jó hír, hogy a Modern Warfare II Ranked Play az alábbi funkciókat már biztosan tartalmazni fogja:

  • Kompetitív játékmódok
  • Rengeteg Skill divízióra osztják fel a kompetitívebb szellemiségű játékosokat
  • A Skill Rating mindenki számára látható lesz majd
  • A legjobb 250 játékost egy dedikált ranglistán is megtekinthetjük majd
  • Ezúttal sem maradunk exkluzív, értékes jutalmak nélkül

A Modern Warfare és Warzone 2.0 első közös szezonjában a játékosok már megízlelhetik a kompetitív atmoszférát. A Season 01-es, CDL Moshpit névre keresztelt Playlisten hozzászokhatnak a szabályokhoz, hogy aztán a tényleges startot már felkészülve várhassa mindenki. A mód érkezésére azonban egészen 2023-ig várni kell, nagy eséllyel a második szezon kezdetekor nyomhatják meg a nagy piros gombot a fejlesztők.

A fejlesztők ismét figyeltek – Máris átalakulhat a Modern Warfare II

×