Több szinten is fejlődtek a perifériák.

2019 májusának közepén érkezett meg a Glorious Model O nevű egere a piacra. Több szempontból is formabontóra sikerült, hiszen a Finalmouse brutálisan túlárazott, ámde kifejezetten könnyű perifériáira nyújtott egy sokkal barátságosabb alternatívát. A korábban szinte csak egérpadokkal foglalkozó vállalat népszerűsége kilőtt az egekbe, később megérkezett az egér javított változata, illetve a D és I variánsok is. Legutóbb a Model I járt nálunk, akkor sem kellett csalódnunk.

A hazai játékosok számára kellemes választás volt a barátságos ár/érték arány miatt, így a legnépszerűbb egerek között tarthatjuk számon a Model O-t és annak Wireless változatát Magyarországon. A cég október végére nagy bejelentéssel készült, felújított változatot kapott két széria is.

Íme a Model O 2 Wired / Wireless és a Model I 2 Wireless!

Az átdolgozott házon kívül bizony a belső is sokat változott, régóta kért funkciók és fejlesztések érkeztek meg az egerekkel együtt. Nézzük is ezeket tételesen:

  • Maradt a ~70 gramm alatti súly minden esetben, a vezetékes Model O 2 60g alá is benézett
  • Megérkezett a BAMF 2.0 szenzor, mely feltételezhetően egy Pixart 3395 variáns, így az iparág egyik legjobbja
  • A 2.4 Ghz-es rádiós kapcsolaton kívül immár Bluetooth csatlakozást is találunk az újdonságokban
  • Akár 210 órás akkumulátoridőt is kisajtolhatunk a perifériákból
  • Az RGB maradt, ám a görgőn már nem lesz világítás
  • A barátságos 60-100 dollár közötti árcédula sem változott, ám a hazai árak egyelőre kérdésesek a megemelkedett dollárárfolyam miatt

A Model O 2 Wired/Wireless hivatalos oldalát IDE, a Model I 2 Wireless-ét pedig IDE kattintva érheted el. A jelenlegi Glorious felhozatalt pedig a Leet Webshopjában is megtalálod. 

Egy bolt korábban adta kézbe a God of War Ragnarököt – Kiégtek a fejlesztők

×