Bepillantás a készülő műsorba, a Fallout 25. születésnapja alkalmából – Kik ezek az emberek, és ki lép át, milyen kaput? Te tudod??

Különleges meglepetéssel készült az Amazon Prime a Fallout játékokat gyártó Bethesda fennállásának negyedszázados évfordulójára:

a készülő tévésorozat első nyilvános fotójával köszöntötték őket

vette észre a VGN.

Forrás: Bethesda

A tweet egyrészt szívélyes gratuláció a zseniális franchise-t felépítő stúdiónak, míg a születésnap egy jól meglovagolható alkalom arra, hogy kicsit felpiszkálják a posztapokaliptikus sztori iránti érdeklődést. DE: te vágod mi történik a képen??

 

Az Amazon következő nagy vállalkozása remek előjelekkel indul: az első epizódot rögtön a Westworld atyja, Johnatan Nolan rendezi, míg a showrunnerek között ott van a 2018-as Tomb Raider egyik írója, Geneva Robertson-Dworet és a Szilícium-völgy producere, Graham Wagner. A sorozatot gyártó Kilter Films ráadásul leszerződtette társproducernek a szintén Westworld-ös Lisa Joyt és Athena Wickham-ot, valamint a Bethesda két zsenijét, Todd Howard-ot és James Altman-t.

Forrás: Knight Edge Media

A főbb szerepekben olyan színészek láthatók, mint a nagy Tarantino-kedvenc Walton Goggins (Aljas nyolcas, Django) és az eredeti Dűne, illetve a Twin Peaks sztárja, Kyle MacLachlan. Premierdátumot egyelőre nem találtunk, de az IMDb szerint még idén ki kellene jönnie az első résznek. Hát, ez azért nem túl valószínű…

Alig várjuk! Mondjuk a trónkövetelő játékot is:

Új legenda születik? Ilyen a Fallout és a Skyrim alkotóinak új játéka, a Wyrdsong

 

×