A vadiúj RPG nyílt világát all star csapat fejleszti – Unreal Engine 5-ben, szóval minden együtt van ahhoz, hogy leessen az állad! Előzetes is van!

The Elder Scrolls 5: Skyrim, Fallout 3-4, Fallout: New Vegas, Dragon Age: Inquisition, The Outer Worlds – csak néhány cím, amit azok a srácok készítettek, akik most a Wyrdsong-on dolgoznak, a Something Wicked Games-nél.

Forrás: Something Wicked Games

A stúdiót alapító Jeff Gardiner a PC Gamer-nek nyilatkozva azt mondta, az új játék

„sötét, torz, történelmi ihletésű, nyílt világú RPG, ami a középkori Portugáliában játszódik”.

Az NME hozzáfűzi: a helyszín egyértelműen Gardiner ötlete, hiszen az igazgató a COVID előtt sokat időzött az országban, és volt alkalma megismerni néhány igazán legendás történelmi helyszínt.

Forrás: Something Wicked Games, Gamescom

Az út során szerzett élmények és egy kereszteslovagokról szóló könyv hatására állt össze benne a történet, ami a Gamercom Open Night Live keretében tegnap bemutatott előzetes alapján minimum az új gamer generáció Witcher-je akar lenni:

 

Nagyon ambiciózus és HÁTBORZONGATÓ! A Wyrdsong-ról hivatalosan bejelentették, hogy Unreal Engine 5-ben készül, de egyelőre az előkészítés fázisánál jár, szóval a premierdátumra egy darabig biztosan várni kell.

Megéri türelmesnek lenni, Unreal-ben állat lesz:

Elképesztő! – Ez nem a valóság, hanem egy Unreal Engine 5-ben készült animáció

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×