Lesz miből válogatni.

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt napokban egyre több információt kezdtek el csepegtetni. Kedd este meg is érkezett egy nagyobb volumenű bejegyzés, melyben a multiplayer módra készítik fel a játékosokat. Rengeteg ismerős tényt is olvashatunk, ám sokkal részletesebb formában, mint eddig bármikor.

A Field Upgrade tárgyak mindig is fontosnak számítottak a multis harcok során vagy épp Warzone-ban. Ezúttal sem lesz ez másképp. Néhány tárgy lassan, míg a többi gyorsabban töltődnek újra a meccs során, leginkább az erejüktől függően.

Nézzük is, hogy milyen Field Upgrade tárgyakra számíthatunk!

Tactical Camera: Egy távolról irányítható kamera, mely megjelöli ellenfeleinket. Több helyre is felszerelhetjük, ám a kis állványai segítségével önmagában is letehetjük akár a talajra is.

Inflatable Decoy: Az aktiválása után azonnal különféle hangokkal és vizuális effektekkel igyekszik összezavarni ellenfeleinket. A közelségérzékelőn kívül manuálisan is beaktiválhatjuk majd.

DDoS: Bizony, már a Call of Duty-ban is DDoS-olhatunk. Az eszköz segítségével az elektronikai tárgyakat kikapcsolhatjuk és megzavarhatjuk ellenfeleink szenzorait egy rövid ideig. A Spotter Bonus perkkel különösen jó kombinációt alkothat majd.

Deployable Cover: Egy hordozható, pillanatok alatt eldobható fedezékről beszélhetünk. Ha a semmi közepén ér minket a meglepetés, akkor igazán hasznos kis tárgy lehet. Akkor sem jöhet rosszul, ha valamilyen nehezebb fegyvert szeretnénk mountolni rá a pontosabb lövés érdekében.

Trophy System: Egy hordozható védelmi rendszer, mely elpusztítja az irányába dobott, ellenséges tárgyakat. Néhány esetben több lövés is szükséges lehet bizonyos célpontok elpusztításához. A járművekre is felszerelhetjük, gránáteső esetén kifejezetten hasznos lehet majd.

Dead Silence: Szinte teljesen hangtalanná teszi lépteinket, kimondottan hasznos lehet lopakodásra kihegyezett loadout mellett.

Munitions Box és Loadout Drop: Mindkét tárggyal értékes előnyre tehetünk szert. Az előbbi értelemszerűen tárgyakkal és lőszerekkel segíti a csapatot, míg az utóbbi egy csapatra hangolt Loadout ládával.

Portable Radar: Folyamatosan pásztázza környezet, hogy aztán megjelölhesse a közelben tartózkodó ellenfeleinket. Kis pályákon vagy kisebb helyeken nagy segítség lehet, kiváló párosítás a Bird’S Eye Ultimate Perkkel.

Tactical Insertion: A következő spawn pontunk kijelölésére használhatjuk ezt a tárgyat. Ground War pályákon szinte kötelező elem lehet, hiszen könnyen előfordulhat, hogy sokkal messzebbről kellene ismét nekivágnunk a csatározásnak. Ez a Field Upgrade értelemszerűen nem lesz elérhető olyan módokban, ahol nincs respawn.

Battle Rage:  Egy stimulálószer, mely segíti az operátorunk HP regenerálódását, illetve a Tactical Sprint szintjét is a maximumon tartja. Agresszív játékosok számára lehet okos választás.

Recon Drone: Egy távolról irányítható drónról beszélünk, melyet manuális és automatikus pingeléssel is felvérteztek a programozók. A fejlesztők különösen ajánlják, hogy kipróbáljuk a C4 felragasztását az eszközre.

Smoke Airdrop: Több drón is útra kel, hogy a kijelölt területet némi füsttel öntsék el. A snipereket különösen bosszanthatjuk majd ezzel a Field Upgrade-del.

Suppression Mine: Egy akna, mely aktiválása után folyamatosan olyan hanghullámokat bocsájt ki, amelyek aztán megzavarják ellenfeleink látását és lelassítják a mozgásukat. Objective-ek közelében kifejezetten hasznos kis kütyü lehet.

Anti-Armor Rounds: Olyan lőszerrel látja el a játékost, mely extra sebzéssel rendelkezik páncélozott célpontok ellen. Ebbe beletartoznak a járművek, tárgyak, body armorok, de még az átlőhető fedezék mögötti ellenségek is. Ground War módban szintén az ajánlott lehetőségek között lesz majd. A Spotter Bonus perkkel kombinálva igazán jó szolgálatot tehet a Battle Rifle, LMG és Sniper Rifle kategória szerelmeseinek.

Melyik a kedvenc Field Upgrade-etek?

Mi az a Call of Duty HQ? – Titokzatos “mód” bukkant fel a MW II dobozán

×