A hivatalos megerősítésre még várnunk kell.

A Call of Duty: Modern Warfare II digitális változatának előrendelői már pár napja élvezhetik a kampány Early-Access szakaszát. Október 28-án végre minden vásárló becsatlakozhat, rengeteg felhasználó még továbbra is a dobozos kiadások mellett teszi le a voksát. Ahogy az lenni szokott, az elmúlt napokban már felbukkant a játék hivatalos borítója is, amely nem várt érdekességeket hozott magával. A hátoldal feliratait olvasva felbukkant egy olyan játékrész/kiegészítő, ami bizony egyből beindította a Call of duty közösség fantáziáját.

Azt tudni lehetett már a hivatalos blogbejegyzésekből, hogy a Modern Warfare II mellett érkeznek a Warzone 2.0, DMZ, Spec-Ops, és Raids nevet viselő módok. A dobozra azonban egy Call of Duty HQ névre hallgató szövegrészlet is felkerült.

Mi lehet ez a Call of Duty HQ?

Az Activision néhány hónapja a Hulu streamingszolgáltatótól csábított el néhány designert, természetesen nem ok nélkül. A cél nem volt más, mint az összes fentebb említett mód és játék egy program alá vonása. Sőt, a pletykák alapján ebből a launcherből akár régebbi címeket is indíthatnának a felhasználók. Úgy tűnik tehát, hogy a Call of Duty HQ ezt az univerzális alkalmazást takarja és készen áll a debütálásra. Az Infinity Ward már korábban elhintette, hogy a megjelenés előtt jelentkeznek még extra részletekkel, remélhetőleg a napokban mindenre fény derül.

Egy utolsó hajrá? – Ezek most a Warzone legütősebb fegyverpárosításai

×