Ennyire olcsón nagyon ritkán lehet csak benevezni minden idők egyik legjobb poszt-apokaliptikus akciójátékára.

Az ukrán GSC Game World ugyan folytatja a STALKER 2: Heart of Chernobyl fejlesztését, a legendás játéksorozat legújabb etapjának pontos megjelenése erősen kérdéses. Persze a fejlesztőknek bőven van más bajuk is az országukban zajló háború miatt, mint a tervezett ütemterv tartása, amit eddig több ízben is alaposan ki kellett tolni.

A STALKER 2-nek eredetileg már rég meg kellett volna jelennie, de az eredetileg kitűzött áprilisi megjelenést a hirtelen orosz invázió miatt elhalasztották idén decemberre, majd a háború eszkalálódását követően 2023-ra. Ennél többet ugyan nem tudunk, de a harcok elhúzódásával sajnos nagyon is benne van a levegőben egy 2024-re odázás lehetősége is.

A játékosnak tehát türelmesnek, és lehetőleg szolidárisnak kell lennie a csapathoz, aminek több tagja is az ukrán fronton harcol a hazájáért. Innen sajnos nem sokat lehet segíteni a GSC fejlesztőinek, csupán remélhetjük, hogy mihamarabb épségben teljes gőzzel munkába állhatnak.

Addig viszont érdemes lehet pótolni, esetleg újramelegíteni az eredeti játékokat, melyeket most piszkosul olcsón lehet beszerezni a Fanatical oldalán. Megszokhattuk már, hogy a Steam-kulcsokat áruló boltban különféle csomagokban tényleg nagyon kedvező áron lehet játékokhoz jutni, ezúttal (és ismét) pedig a komplett STALKER-sorozatot, azaz a Shadow of Chernobylt, a Call of Pripyatot, és a Clear Sky-t sikerült egy impozáns csokorba szedni. 

Az atomkatasztrófa sújtotta poszt-apokaliptikus világban most nem több, mint 4054 forintért merülhetünk el, ami tekintve, hogy a Steamen a három játék jelenleg összesen 20.000 forintba kerülne, több, mint jutányos.

Az akciós pakk még 6 napon keresztül lesz elérhető, viszont nem érdemes ülni a döntésen, ugyanis a kulcsok száma erősen véges. Vagyis, ha elfogynak, akkor hiába van még hátra pár nap vagy óra, az akciónak vége. KATT A KÉPRE:

Erről sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | Fél kiló kenyér áráért tiéd lehet a legjobb The Walking Dead-játék

 

×