A multiplayer rajongók sem fognak unatkozni.

Az elmúlt napokban ismét felpörögtek a Call of Duty idei részével kapcsolatos hírek. Nem véletlenül, hiszen múlt hét csütörtökön megnyílt az Early Access kampány az előrendelőknek. Ehhez pedig bizony a fájlok tényleges letöltése is szükséges, mely az adatbányászok számára kecsegtet értékes felfedezési lehetőségekkel. Nem is nagyon unatkoztak, hiszen kiszivárgott a teljes felhozatal, néhány Camo, de még a pályák listája is.

Nézzük is, hogy milyen játékmódok közül csemegézhetünk az október 28-án elstartoló multiplayerben!

Invasion

Az Invasion egy 32v32 deathmatch mód, mely a Ground War pályákon zajlik majd némi AI-val megfűszerezve. A szabályok hasonlóak a Team Deathmatch-hez, hiszen az értékes pontokat ellenfeleink megölésével szerezhetjük meg. Járművekkel is találkozhatunk ebben a módban.

Prisoner Rescue

A Rainbow Six Siege és CS:GO játékokból merítettek némi ihletett a fejlesztők. A játékosokat két csapatra osztja a szerver, védőkre és támadókra. A támadók feladata nem lesz más, mint eliminálni a védőket vagy kihozni a két túszt az ellenfél kezei közül.

Knockout

A Knockout játékmódban a Prisoner Rescue-hoz hasonlóan figyelnünk kell arra, hogy ne haljunk meg, hiszen nem lesz második lehetőségünk. Ebben a módban nem túszokkal kell foglalkoznunk, hanem egy értékes csomaggal. Természetesen itt is opció lehet az ellenséges csapat teljes likvidálása.

Gunfight

A Gunfight egy népszerű 2v2mód, melyben a két csapatnak 40 másodperce van arra, hogy megölje az ellenséges játékosokat. Amennyiben ez nem jön össze, akkor egy zászlót kell befoglalniuk a játékosoknak, így garantáltan nem lehet percekig húzni a meccseket. Könnyen lehet, hogy ez a mód az első napokban még nem lesz játszható, de a fejlesztők elismerték, hogy tényleg érkezik.

Team Deathmatch

Azt hiszem ezt a játékmódot nem igazán kell bemutatni senkinek, hiszen minden FPS lövölde kötelező eleme. A cél az ellenséges játékosok megölése, a több pontot begyűjtő csapat nyer.

Domination

2007-ben is imádták a játékosok, így kihagyhatatlan eleme a játéknak. Három helyszínt kell elfoglalniuk a játékosoknak és értékes pontért megtartani azokat. Már a béta alatt is találkozhattunk vele.

Hardpoint

Szintén egy korábban is közkedvelt módról beszélünk ebben az esetben is. A játékosok ezúttal nem három, csak egy, de folyamatosan rotáló pontot foglalhatnak el. Az első Hardpoint lokáció általában a pálya közepén bukkan fel, mielőtt poziciót váltana a mapon.

Search & Destroy

Talán a legklasszikusabb, körökre osztott FPS mód. A támadók és védők harcolnak egymás ellen, a támadók feladata bombát helyezni a megadott területre. Itt sincs respawn, így kétszer is érdemes meggondolnunk mennyire vagyunk vakmerőek.

Third Person Moshpit

A 2011-es Modern Warfare II óta először tér vissza a népszerű címben a TPS kameranézet. A fejlesztők a felhasználói visszajelzések alapján javítottak néhány dolgot, így mindenképp érdemes lehet lehet adni egy esélyt.

További játékmódok 

A fenti játékmódok tehát biztosan érkeznek, ám az már nem biztos, hogy mindegyikkel játszhatunk is első nap. A fájlok alapján az alábbi módokra számíthatunk még, ám a fejlesztők nem erősítették meg ezeket:

  • Free For All
  • Capture the Flag
  • Patrol
  • Kill Confirmed
  • Ground War

Te melyik módot várod a legjobban?

16 pályán harcolhatnak a Modern Warfare II játékosok – Íme a teljes lista

×