Egyre több információ kerül napvilágra.

Ahogy az várható volt, a Modern Warfare II fájlok PC-re kerülésével az adatbányászok is nagyon jól jártak. Az elmúlt napokban publikálták a fegyvereket, a Camo-kat, illetve egy potenciális Warzone 2 pálya is látóterünkbe került. A Modern Warfare II bétájában nem minden játékelem volt játszható, így a felhasználók nagy kíváncsisággal várják az extra információkat.

Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare II fejlesztői igazán odarakták magukat, hiszen kifejezetten sok helyszínnel indul a móka október 28-án. A korábbi játékok frissítéseiből kiindulva pedig szinte minden szezonban érkeznek további mapok is. Hope, a veterán Call of Duty leaker napvilágra is hozta a pályák teljes listáját.

Nézzük is a helyszínek sorát!

6v6 módban 11 pálya fog a játékosok rendelkezésére állni:

-Breenbergh Hotel
-Museum
-Mercado Las Almas
-Taraq
-Crown Raceway
-Al Bagra Fortress
-Zarqwa Hydroelectric
-Santa Seña Border Crossing
-Farm 18
-Embassy
-El Asilo

A Ground War rajongói öt pályán játszhatják majd a módot:

-Sa’id
-Sariff Bay
-Santa Seña
-Zarqwa Hydroelectric
-Al Bagra Fortress

A fejlesztők hivatalos megerősítéséig érdemes pletykaként kezelni az információkat, ám a fájlok ritkán szoktak hazudni. Egyre közelebb a hivatalos start időpontja is, október 28-ától már a multiplayer módokba is beugorhatnak a játékosok. Az ingyenes DMZ és Warzone 2 rajongóknak november közepéig kell várniuk, a napokban biztosan kapunk bővebb tájékoztatást ezekről is.

×