Az Epic Games Store folytatja egész éves kényeztetését és két újabb remek ajándékkal készül neked: jövő csütörtöktől EZEK járnak INGYEN!

Az alábbi game-ek persze a szokott módon, letöltéstől akármeddig játszhatóak maradnak a gépeden…

Saturnalia

Túlélő kalandjáték, ami az olaszországi Szicília szigetének népi hagyományai nyomán készült, szóval ez itt lényegében egy isteni folkhorror, ahol le kell menni csatornapatkányba.

 

Négy különböző karakter bőrébe bújhatsz, hogy bejárd a labirintussá bonyolódott ősi szicíliai falut, ahol egy csomó felfedezés és rejtély fogad. Minden megfejtésre vár, ha meg akarod úszni ép bőrrel!

Warhammer 40,000: Mechanicus

A Warhammer világába álmodott stratégiai bázisjáték erősen döntés alapú, és a karakter fejlesztése a terepen összeszedhető tárgyak segítségével kritikus fontosságú!

 

Vedd át az irányítást egy technológiailag fejlett hadsereg, a The Adeptus Mechanicus felett az Imperiumban! Minden döntésed nagyban befolyásolja, hogy mekkora sikerrel, vagy kudarccal jössz ki a küldetésekből, és elnyered-e Omnissiah áldását.

A Saturnalia új megjelenésként nyitja ingyenesen a pályafutását (Windows-ra és Mac-re), míg a Warhammer 40,000: Mechanicus 8.280 forint helyett jár ajándékba (Windows-ra), október 27-e 17 órától, egy héten át!

Addig ezeket töltögetheted díjmentesen, és örökre megmaradnak:

Akciófigyelő | Egy menet közben fejlődő fantasy és egy disztópikus alapmű, ajándékba, az Epic-től!

 

×