Radikális változtatásokra készül a Ubisoft, ám ezúttal örülhetnek is a játékosok.

Körülbelül két hónapja nem titok, hogy az Rainbow Seige Battle Pass rendszere jelentősen átalakulhat a következő szezonban, ráadásul a Fortnite-ból merítene ihletet. Konkrétumokat akkor még nem lehetett tudni, csak azt, hogy a játékosoknak valamennyire szabad választást biztosít majd a játék.

Az eddigi, lineáris rendszer helyet egy “metró térképhez” hasonlító, több útvonallal kecsegtető feloldást implementálnak a Ubisoft programozói. A szabadság nem lesz teljes, ám a kívánt tárgyakat, skineket hamarabb elérhetjük így. A legvégén természetesen minden tárgy és ajándék a virtuális raktárunkban landol, ahogy azt már korábban megszokhattuk. A 100 ingyenes és prémium tárgy begyűjtéses után az extra szintek Alpha Packokkal kecsegtetnek majd.

Úgy tűnik, hogy a Bravo csomagok is megváltoznak!

Lungu, a veterán adatbányász a napokban publikálta a fenti szöveget. Úgy tűnik, hogy a Battle Pass átalakításával egy időben a Bravo Packok szerepe is megváltozhat. A Battle Pass Prémium szekciójában, melyhez csak a fizetős játékosok férnek hozzá szerezhetünk magunknak Bravo Pack Ticketeket. Ezekkel a Ticketekkel a Bravo Pack kollekciójából szemezgethetünk, válthatunk be skineket. Nem kell többé a szerencsére bíznunk a dolgot, papíron szabad kezet adnak nekünk a fejlesztők. A felhasználói visszajelzések nem meglepő módon többnyire pozitívak, sokan el sem akarják hinni, hogy ez ilyen formában megérkezik majd a játékba. A fájlok nem igazán szoktak hazudni, ám a hivatalos bejelentésig érdemes pletyka szinten kezelnünk a dolgot.

A Konami ledobta az atomot – 5 új Silent Hill projektet jelentettek be

×