A fájlok ritkán hazudnak.

A játék története során rengeteg járművel találkozhatunk a különböző szigeteken. Ezek közül talán a legrövidebb ideig a Chapter 1 Season 7-ben bemutatott X4 Stormwinget élvezhettük, annak ellenére, hogy a profi játékosokon kívül az egész közösség szerette. Az Operation Snowdown alatt ismét visszatért pár hét erejéig a Chapter 2 pályára, ám a mini-event végével a repülőgépeknek is távozniuk kellett a játékból.

Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszak Baller reneszánsza után harmadjára is tiszteletét tehetik a pályán az X-4 Stormwingek.

HYPEX jelentette be a hírt pár napja, ám az információ kibányászása nem konkrétan hozzá köthető. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért is ennyire biztosak ebben a leakerek, amikor a repülőgép már hónapok óta megtalálható ismét a fájlokban.

A választ a heti küldetésekben kell keresnünk. A Season 4 hatodik heti küldetéseinek listájában találhatunk egy olyan feladatot, melynek leírása alapján az Epic által csak Biplane-nek hívott járművel át kell haladnunk egy Riften. A fejlesztők manapság ritkán módosítják a kihívásokat, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy valóban ezért a mutatványért jár majd az értékes XP. Ehhez pedig bizony szükségünk lesz a repülőgépek visszatérésére. A játékostábor jelentős része pozitívan fogadta az információt, a nosztalgiafaktor sem elhanyagolható. Sokan reménykednek, hogy a Chapter 1-ben megszokott, üzemanyagszint nélküli változat érkezik, ám erre nem sok esély van.

Ettől rögtön lezsibbadsz – Megjött a Netflixes Teletabik előzetese

×