JGOD ismét elemezte a statisztikákat.

Nem titok, hogy az elmúlt időben jelentősen megcsappant a Warzone frissítések és az ezzel járó változások száma. Véletlennek se hívhatjuk, hiszen az Activision már javában a Modern Warfare II-re épülő 2.0-ás változatot készíti elő, mely egy hónapon belül debütálhat. Egy szempontból azonban pozitív a mostani helyzet a játékosoknak. Magabiztosan lehet próbálgatni adott fegyvereket, összeállításokat, hiszen nagy eséllyel már nem sokat fognak változni az elkövetkezendő időszakban.

A Warzone talán egyik legnagyobb szakértője, JGOD is így tett. Ezúttal a Cold War rész fegyvereit vizsgálta, amikor megakadt a szeme az egyik AR értékein. Az egykor jobb időket is megélt fegyver továbbra is meglehetősen népszerűtlen, ám a statisztikák alapján többre lenne hivatott.

Mindenképp érdemes kipróbálni az EM2-t!

A fegyver leginkább nagyobb távolságokon villoghat, így Calderára ajánlott. Ez sem baj, hiszen a pletykák alapján a régi kliensben csak a nagyobb pályát játszhatják az ott ragadt felhasználók. Az EM2 kezeléséhez némi skill sem árt, nem a legkönnyebb visszarúgással rendelkező lehetőségek között van, ám ezt meg is hálálja a sebzésével. JGOD az alábbi kiegészítőket javasolja:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 25.8” Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Magazine: 40 Round Mag

Érdemes figyelembe vennünk, hogy tényleg távolra a leghatékonyabb az EM2, így ajánlott választani mellé egy-egy közelharcra is alkalmas SMG/AR fegyvert.

Te használod az EM2-t?

Megelőző csapás az Xbox-ra: a Call of Duty évekre eltűnhet a Game Pass-ból!

×