A hivatalos blogbejegyzésben kapott pár sort Fender.

Annak ellenére, hogy a korábbi Modern Warfare II teaserekben ki lehetett szúrni egy-egy magyar címert, mégis mindenki meglepődött a béta startjánál. A hazai PlayStation tulajdonosok egyből észrevették, hogy az operátor felhozatalban bizony hazai vonatkozás is van. Többen azt hitték, hogy az adott régió függvényében változik Fender címere, ám ez hamar hamisnak bizonyult. Amerikai streamerek videóiban is a piros-fehér-zöld színárnyalatot találhattuk meg, kétség sem fért hozzá, hogy tudatos döntésről beszélünk.

Akkoriban azonban még nem sok mindent lehetett tudni az operátorról. Azt igen, hogy a Kortac frakció tagja, de sem pontosabb név, sem pedig háttértörténet nem állt a rendelkezésünkre. Szerencsére ez pár órával ezelőtt megváltozott, a tegnap esti COD blog egy rövidke leírást adott róla.

Az Activision publikálta Fender vezetéknevét és némi háttértörténetet is!

Megtudhattuk, hogy Fender vezetékneve Takács. Ahogy az sem titok többé, hogy zászlós rendfokozatban erősíti a magyar honvédelmi erőket. Nagy értékű célpontok elfogására/likvidálására, robbantásokra és városi hadviselésre specializálódott. A történet szerint édesapja egy „nagyszerű” CIA Operator volt, ám erről Fender/Takács nem tudott. A többször kritizált maszk is ezért került a sisakjára, hiszen több szempontból sem lenne túl tanácsos, ha felismernék a harcmezőn. Az előrendelők holnaptól már fejest is ugorhatnak a Modern Warfare II kampányába, csütörtök este 19:00 órától nyílnak a szerverek kapui. 

A reformok működnek! – Ez most a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere

×