Érdemes többedmagunkkal nekivágni a kalandnak.

Kedden megérkezett a Fortnite legújabb frissítése. A közösség kifejezetten várta ezt, hiszen az Epic Games hivatalosan is megnyitotta az ünnepi időszakot. A Halloween mindig is különleges szerepet játszott a battle royale játék életében, ezúttal sincs ez másképp. A pályaváltozások és visszatérő tárgyak mellett ezúttal is bezsebelhetünk több, értékesebb ajándékot is. Kedd délelőtt megérkezett az első adag küldetés, minden nap számíthatunk újabb kihívásokra. Bizonyos küldetésszám teljesítésért Back Bling, Glider és Harvesting Tool is landolhat a virtuális raktárunkba.

Az első pár küldetés teljesen egyértelmű, ám az egyik feladat máris megviccelte a közösséget. A leírás alapján a frissen bekerült Boss NPC karaktert kell megölnünk Grim Gables területén. Több játékos is ellátogatott a szellemjárta házhoz, ám mégsem találtak ott senkit.

Mutatjuk, hogy merre találod Inkquisitort!

A fenti videóban jól látható, hogy nem a házban, hanem a ház alatti bányában kell megkeresnünk az NPC-t. Nem árt azonban óvatosnak lennünk, hiszen könnyen kudarcba fulladhatnak a próbálkozásaink. A Boss RPG-vel, Mythic SMG-vel és némi Firefly tűzzel is igyekszik minket megölni, így egyedül nem lesz egyszerű dolgunk. Érdemes duóban, de leginkább squadban nekivágni, hiszen a négyszeres tűzerő már hatékony lehet ellene. Az elkövetkezendő 12 napban további feladatokra számíthatunk, összesen 25 darabot kell teljesítenünk, hogy minden Fortnitemares tárgyat a magunkénak tudhassunk.

Pazar halloweeni felhozatal – Ezek a Fortnite skinek érkeznek a Shopba

×