Friss szivárgások szerint olyan futballsztárok érkeznek a Modern Warfare 2-be, mint Messi és Pogba, de a játékosok nagyon remélik, hogy ez nem igaz.

Nem is olyan rég friss szivárgások érkeztek a Modern Warfare 2 kapcsán, melyek szerint olyan futballsztárok érkeznek a Modern Warfare 2-be operátorként, mint Messi és Neymar. Miközben vannak olyan focikedvelők, akik örülnek a hírnek és alig várják, hogy kedvenc sportolójuk bőrében játszanak, úgy tűnik, a többség nem örül.

A Fornite példáját követve a Call of Duty-ban is furcsa kollaborációk születtek az elmúlt pár évben, mint a Ghostface, a Terminator vagy Snoop Dogg, akik játszható operátorként jelentek meg. Nemrég egy olyan szivárgás jelent meg a neten,

mely szerint az új játékban is kapunk egyedi operátorokat, mint Messi, Neymar és Pogba.

 

Az Infinity Ward rajongóinak egy része azonban azt szeretné, hogy a fejlesztők célja a realizmus legyen, ezért nagyon remélik, hogy ezek skin-szivárgások hamisak.

„Azt szeretném, hogy a Modern Warfare a Modern Warfare-ról szóljon” – írta egy kommentelő a CharlieIntelnek.

„Hiányzik az az idő, amikor a COD skinek szigorúan a játékok univerzumához és a történethez igazodtak, és nem a való világbeli trendekhez” – mondta egy másik játékos.

Van olyan is, aki a Redditen írta ki panaszát, remélve, hogy a pletykák hamisnak bizonyulnak. Szerinte a focisták megjelenése rossz irányba vinné az egyébként jónak ígérkező játékot.

Vannak persze olyanok is, akik valamennyire elfogadnák a focistákat, ha azok egyébként nem nevetséges vagy oda nem illő dizájnt kapnak.

„Ha katonai felszerelést kapnak, az rendben van, de ha valami mást viselnek, az cringe” – írta.

Egy másik azt mondta, hogy „inkább látná Messit a játékban, mint egy Alient vagy egy démont”, valószínűleg utalva a Season 5 friss csomagjára.

Természetesen sok olyan játékos is van, aki örül annak, hogy kedvenc futballsztárjaként játszhat majd, és nincs problémája azzal, hogy az operátorok megtörik a realizmust. Ha a szivárgás igaz, akkor lehet, hogy a novemberi világbajnokságra megérkeznek a skinek. Sajnos, hogy hogyan néznek majd ki, azt egyelőre nem lehet tudni. Ami engem illet, én is remélem, hogy nem lesz egy színes, mesés, cukiskodó, nyuszis Fortnite a Modern Warfare-ből és a Warzone 2-ből.

Te mit gondolsz?

Ezt tartogathatja számunkra az idei Vanguard és Warzone Halloween

×