A közösség egy emberként tette fel a kérdést.

Nem titok, hogy a játékosközösség kifejezetten szereti a Halloween időszakát. A játékfejlesztők sokszor külön módokkal és friss kozmetikai tárgyakkal készülnek az „ünnepi” időszakra. Ez alól a Warzone sem kivétel, a Haunting névre hallgató eseménysorozat elhozta a Ghost of Verdansk módot rengeteg extra játékelemmel megfűszerezve. Nem mehetünk el szó nélkül a Jigsaw, Leatherface, Ghostface vagy épp Donnie Darko skinek mellett sem, melyek rengeteg pénzt hoztak az Activision konyhájára.

Jogosan merülhetett fel a kérdés a játékosokban, hogy idén mit várhatnak. Nagy öngól lenne kihagyni a fejlesztők részéről, ám nem ennyire egyszerű a dolog. Október végén érkezik a Modern Warfare II, de a Warzone 2 és a DMZ csak valamikor novemberben.

Nagy az esély arra, hogy idén nem számíthatunk ünnepi eseményre!

A fájlokban semmilyen nyom nem utal arra, hogy érkeznének új skinek vagy épp új játékmódok. A Raven Software is világosan kijelentette, hogy a Season 5 Reloaded lesz a Warzone utolsó, igazán nagy frissítése. Az elmúlt években október elején már megérkeztek az első teaserek, ahogy a Roadmapen is rejtettek el jeleket a fejlesztők. Ez azonban nem jelenti azt, hogy néhány korábbi játékmód és skin ne térhetne vissza, ám szinte 100%, hogy az elmúlt évekhez hasonló halloweeni eventet nem kapunk ezúttal. A legtöbben természetesen továbbra is reménykednek egy meglepetés update-ben, de nem sok esély van rá. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy novemberben nem fogunk unatkozni az új játékban és módokban.

Rend a lelke mindennek – Így szabadulj meg az idegesítő programoktól

×