Két egészen zseniális zeneszámmal álltak elő a magyar rajongók, melyekről bizony nem ajánlott lemaradni.

A magyar rajongói közösségek már több ízben bizonyították, hogy apadhatatlan kreatív forrással rendelkeznek, amit bőven tudnak hova fokozni. Legutóbb például az ország legnagyobb tartalomgyártó csapata, a TheVR került terítékre, amikor egy óriási meme-hullámot indítottak egy már önmagában is vicces képpel, amire nézők valóságos serege válaszolt.

Most azonban egy teljesen újfajta alkotással örvendeztették meg a debreceni srácokat, amit egészen biztosan sokáig fogunk még emlegetni. Nagy Zoltán énekes a Pathfinder Records-zal közösen ugyanis egy metálszámot készített a TheVR tiszteletére, amit – mivel hasonló még nem készült – szerintem tekinthetünk a TheVR rajongótáborának az első hivatalos indulójának is.

Legalábbis ezt szeretné a Pathfinder Records mögött álló Montlika Tamás, akinek még 2016-ban, az október 1-i 12 órás stream közben jött meg az ihlet egy ízig-vérig TheVR számhoz. Az élő adás végeztével pedig véletlenül még Pistivel is összefutott, akinek gyorsan el is újságolta az ötletét, aki lelkesen fogadta a TheVR indulót. Azóta eltelt 6 év, Tamás pedig összeismerkedett Nagy Zoltánnal, akivel aztán idén tényleg meg is valósították a zenét.

Az ötlet megszületésének hatodik évfordulójának alkalmából pedig 2022. október 1-én fel is került szinte minden zenei platformra, így a TheVR szólásokkal és mondásokkal tarkított metálszám mostantól mindenhol végtelenítve hallgatható. A különösen jól sikerült szám készültéről Tamás is részletesen mesél egy videójában, azt is érdemes megnézni.

De van egy másik zseniális rajongói nóta, amiről óriási vétek volna lemaradni!

A hamarosan, heteken belül megjelenő God of War: Ragnarök apropójából egy ősgémer, azaz Gémer Bácsi a KevMusic segítségével egy egészen vicces, piszok jó szövegű rap nótát szerzett. Ezzel a számmal pedig nemcsak ráhangolódhatunk Kratos és Atreus az északi mitológiát lezáró kalandjára, hanem nagy vonalakban feleleveníthetjük az előző rész cselekményét is.

 

Borító: TheVR hivatalos Facebook-oldala

Ezt se felejtsd elolvasni:

Saját mobilalkalmazást ad ki a TheVR – Minden a srácokról egy helyen!

 

×