A srácok nagyon ráéreztek a dologra, és olyan meme-hullámot indítottak, aminek reméljük sosem lesz vége.

Egészen eszement dolgot engedett szabadjára a napokban Magyarország egyik, ha épp nem a legnagyobb tartalomgyártó csapata, a TheVR. A debreceni srácok megmozdulásai persze mindig tömegeket mozgatnak meg, a legújabb akciójukkal viszont kiengedték a palackba zárt dzsinnt.

Az egész egy békés október 3-i napon kezdődött, amikor a csapat posztolt egyet az Instagram-oldalára, illetve azzal együtt Facebookra, ami így elkerülhetetlenül elérte szinte az összes rajongót. A posztolt kép azonban a nyugalom megzavarására tökéletesen alkalmas illusztrációt tartalmazott, azaz TheVR Pistit és TheVR Bazsit egy zöld háttér előtt, méghozzá azzal a felhívással, hogy „Várjuk a mémeket!”.

És ahogyan az várható volt, elszabadult a pokol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheVR (@wearethevr) által megosztott bejegyzés

Csak Facebookon már több mint 500 hozzászólás érkezett a kép alá, míg Pisti erre vonatkozó tweetje alatt közel 100-an gyűltek össze hasonló formában, melyek jelentős részében valami olyat mutatnak, amire nem biztos, hogy készen álltunk. Mármint rekeszizmokkal, és az a helyzet, hogy nem is nagyon lehet megedzeni őket ehhez.

Tartalomgyártók és/vagy influenszerek (akinek  ahogy jobban tetszik) rajongói ritkán tudják ennyire kibontakoztatni a kreativitásaikat, ami leginkább az előállítói oldal hiányossága. Ugyanis hiába kétoldalú dolog az online szórakoztatás – én adok tartalmat, te is adsz figyelmet/támogatást, de a legtöbben egyszerűen nem tudnak elég interakciót kialakítani a követőikkel. Persze, meg lehet őket kérdezni erről-arról, meg be lehet mondogatni a nevüket egy-egy donate-nél, de ez mégsem az a minőségű kapcsolat, aminek hatására a néző/rajongó valóban és érdemben tud kötődni a kedvencéhez.

A streaming persze megadja a módját, hogy másképp csinálja az ember, hiszen a tartalomgyártók és a nézők ott helyben és rögtön beszélgethetnek egymással, ezt azonban csak nagyon kevesen csinálják jól, és még kevesebben úgy, mint a debreceni négyes. Erre egy kiváló példa a posztolt kép, amire a rajongók örömmel vetették rá magukat, hogy aztán olyan alkotásokkal örvendeztessék meg a kedvenceiket, aminek csak a képzelet szab határt.

De ez csak a jéghegy csúcsa!

A srácokat még bőven lehet mivel sokkolni, így ha neked is van egy frappáns ötleted, amit megmutatnál nekik, akkor mindenképpen ragadj szerkesztőt, és ne legyél szégyenlős használni. És hogy pontosan hová érdemes nekik küldeni? Nos, a legjobb forma erre a Twitter, hiszen a srácokat két stream között általában ott lehet megtalálni, ha pedig tényleg valami nagyon vadat dobtál össze, arra van is esély, hogy válaszolnak.

Pisti profilját ITT találod, Janiéhoz ERRE érdemes fáradni, míg Bazsit nagy valószínűséggel EZEN a linken fogod megtalálni. A posztjaidban megjelölheted őket is, de talán az a legjobb, ha Pisti tweetjéhez dobod be a képedet. Ezen túlmenően Facebookon is érdemes próbálkozni, ahol az eredeti kép alá posztold be az az alapján készült mesterművet.

Ha pedig ügyes, kreatív és vicces vagy, akkor a tiéd lehet a következő kép, amitől lefordulnak majd a székről!

Nagyjából úgy, mint ezektől te:

A világ leggányabb filmes tetoválásaitól tuti lefordulsz a székről | KÉPEK

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×