A következő szezonban debütálhat az újonc.

Vészesen közeledik a Valorant jelenlegi szezonjának vége. Az Episode 5 Act 2 sem új pályát, sem új ügynököt nem hozott, így a játékosok biztosra vették, hogy hamarosan egy új Agenttel bővül a repertoár. Szerencsére ezúttal sem kell csalódniuk, hiszen a Riot Games szakemberei az elmúlt hetekben ismét bekapcsolták a marketinggépezetet. A Valorant Shooting Range területén megtalálhatunk egy „NPC” Cyphert, mely az újonccal kapcsolatban árul el néhány információt.

Hétfőn újabb teaserek érkeztek, este kiderült a Valorant ügynök hivatalos neve is!

A Valorant hivatalos fiókján felbukkant a fenti mozgókép mellett egy gif fájl is, mely egyértelműen az érkező ügynökkel kapcsolatos. Az adatbányászok felfedezték, hogy a fájl neve Harbor Teaser. Ennek köszönhetően borítékolható volt, hogy a korábban csak Mage kódnéven emlegetett karakter a Harbor nevet viseli majd in-game.

A Valorant esti Twitter üzenete meg is erősítette ezt. Azt már régóta tudjuk, hogy a Controller kategóriát fogja majd erősíteni Mage/Harbor, ám a pontos képességeit továbbra sem ismerjük. A korábbi pletykák és a fenti videó alapján egyre erősebb a gyanú, hogy a vízzel sorozatos kapcsolatot ápol majd, sokan egy Viper falhoz hasonlító vízfalnak is örülnének. A származási helye sem titok többé, Pandzsábból származik, mely India egyik állama. A hivatalos, in-game debütálására sem kell már sokat várni, hiszen nagy eséllyel a hétvégén a tartalomgyártók már kipróbálhatják az újdonságot.

Ingyenes horrorakciót fejleszt két magyar gamer – Ilyen lesz a Day Of The Dead

×