A hétvégén lezajlott a FIFA 23 első Weekend Leagueje.

A hétvégén lezajlott a FIFA 23 első Weekend Leagueje. Tapasztalatból mondom, hogy minden új szezon eleje számít komoly megmérettetésnek, utána kissé szétszakadozik a közösség. Ráérez majd mindenki a játékra, kialakulnak a megfelelő csapatok, ám az elején ilyesmiről még szó sincs, így sokkal nyögvenyelősebbek a fordulók.

Nem csoda hát, ha valaki ennek hatására némi pihenésre szorul. Szerencsére bőven vannak a Fifán kívül elérhető címek a piacon, többek között ott van a Call of Duty Warzone, ami ingyenesen játszható.

Na, de hol van kapcsolat a két „világ” között?

Mint kiderült, a hamarosan megjelenő Modern Warfare 2-ben játszható operátor lesz pár kedvenc focistánk. Egészen pontosan Messi, Neymar és Pogba bőrébe bújhatunk majd.

A FIFA közösség értetlenül áll a hírek előtt, éles váltás a bőrlabda rugdosása után gépkarabélyra váltani. Egyébként nem ez az első eset, hogy híres emberek, vagy híres sportolók bukkannak fel a COD-szériában. Szerepelt már Connor McGregor, híres MMA harcos is a játékban, de felbukkant már például a Trónok Harcának Jon Snowja, Kit Harrington is fegyverrel a kezében.

Nagy virágkorát éli jelenleg a videojátékok világában a „crossover”, így végülis megmagyarázható ez a furcsa együttműködés. Neymarnak már saját Fortnite skinje is van, na meg több játékot is reklámoznak az arcával, az igazán nagy meglepetés ebben a helyzetben Pogba, illetve Messi szerepeltetése. Mindazonáltal kíváncsiak leszünk rájuk!

Ezt olvastad már?

Ezért vehettek eladható Hero pakkot a szerencsések a FIFA 23-ban

 

×