A gyártósorokat maximumon járatják.

A Valve hivatalosan februárban startoltatta el a handheld PC-jét, mely a Steam Deck nevet viseli. Az AMD processzorra és grafikus egységre épülő mini-számítógépet az első időszakban nem igazán lehetett beszerezni foglalás nélkül, hosszú hónapokat is kellett várni egy-egy darabra. Nyáron a PCIe SSD-kkel kapcsolatos változásoknak köszönhetően már biztosították az összes előrendelőt, hogy még idén hozzájutnak a hőn áhított termékekhez.

Beraktározva

Már sorban sem kell állni, szabadon rendelhető a 256 és 512 GB-os változat!

 

Pár nappal ezelőtt azonban még a fentinél is jobb hírekkel jelentkezett a Valve. Sikerült olyan mértékben felpörgetni a gyártást, hogy gyakorlatilag foglalás nélkül rendelhetjük a Steam Decket. A 64 GB-os modellnél még továbbra is kéri a 4 eurós foglalót a weboldal, úgy tűnik hogy az eMMC chipek beszerzése nehézkesebb lehet, mint a PCIe SSD-ké.

A Steam Deck hazai weboldalán is már a „Megveszem” felirat szerepel, 2-4 hetes szállítási idővel. A CS:GO és a különféle, drága skinek tulajdonosainak külön jó hír, hogy továbbra is fizethetjük Steam Walletből is az összeget. Talán egy fokkal jobban járnak, ha az eszközt adják el és nem 60%-os ár alatt a skineket. A cég felhívja a figyelmet, hogy bár bőséges raktárkészlettel rendelkeznek, adott kereslet felett ismét visszatérhet a foglalásos rendszer. Ezt érdemes átgondolni az ünnepi időszak előtt, hiszen egy-egy karácsonyi vagy november végi roham keresztbe is húzhatja a számításainkat.

Ezúttal sikerül háromig számolni? – A Valve nem állna meg egy Steam Decknél

https://leet.hu/vga-kartyak/

×