Hivatalos dokumentum árulkodik a terveikről.

Kétségtelen, hogy a Steam Deck hatalmas sikernek örvend a piacon. A Valve ismét ráérzett valamire, hiszen jelenleg is 5-6 hónapos várólistákkal találhatjuk szembe magunkat, úgy, hogy a nyáron már egy kis gyengítéssel tudtak gyorsítani a gyártáson. Nem véletlen ez a siker, a cég mérnökei egy kiváló és gyakran frissülő operációs rendszert gyártottak az AMD APU-ja alá. Az azonban nem titok, hogy a nyers teljesítményen még bőven lehetne csiszolni, ám ezt csak új processzorok és GPU számítási egységek segítségével lehet elérni.

Úgy tűnik, hogy a Valve már most több generációval kalkulál!

A Steam Deck Booklet

A Valve pár nappal ezelőtt a Steam Deck ázsiai debütálását megünnepelvén kiadott egy PDF dokumentumot, melyben rengeteg információt megtalálunk az eszközzel kapcsolatban. A jelenlegi és jövőbeli tulajdonosoknak is roppant hasznos és érdekes lehet egy ilyen, ezért természetesen angol nyelven is elérhető a koreai, japán és kínai változatok mellett. A Booklet utolsó oldalán a Valve egyértelműen leírja, hogy több verzióval is érdemes lesz kalkulálni az elkövetkezendő években.

A második generációs Steam Deck rengeteget tanulhat az eredeti kiadás hibáiból. Akár a hardverek erejét tekintve, akár a hűtésrendszert vagy épp az ergonómiai kialakítást vizsgálva. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy időközben az AMD és az Intel is új processzorokkal jelentkezik, így a kisajtolt képkockák száma is jelentősen megnőhet a frissített generációban. Természetesen nem lehet tudni, mikor is érkezik a Steam Deck 2, akár hosszú évekbe is telhet a debütálása. Addig is reméljük, hogy a jelenlegi előrendelők minél hamarabb hozzájutnak a régóta várt példányaikhoz.

Forrás: PCWorld

Már megint őrülten jó játékokat kapnak ajándékba a PS Plus-előfizetők

https://leet.hu/iskolakezdes/

×