A Sony gondoskodik róla, hogy szeptemberben is megérje PS Plus előfizetőnek lenni.

A Sony a megújult PS Plus szolgáltatás indulásával mintha fokozatot váltott volna, és csak úgy ontja magából a jobbnál jobb ajándékokat, melyekkel havonta meglepik az előfizetőket.

Először is, volt egy God of War, amit követett a legújabb Crash móka, amit aztán megfejeltek a Yakuza: Like a Dragonnal, most pedig megint húznak egy nagyobbacskát. A Sony ugyanis nem mást csomagol szeptemberben a legolcsóbb csomagja, az Essential mellé, mint a

Need for Speed: Heat, a Granblue Fantasy: Versus, illetve a Toem játékokat.

A hónap sztárja egyértelműen a 2019-es NFS, ami ugyan nem a legeslegjobb darabja a sorozatnak, mégis egy kifejezetten látványos, jó és szórakoztató versenyjátékot tisztelhetünk benne. A Heat elsősorban az árkád autózásról szól, tehát még csak nem is hasonlítható a Gran Turismóhoz, ugyanakkor olyan sebességérzetet és izgalmakat ad, amit csak nagyon kevés más a műfajában.

A Toem ezzel szemben egy különösen relaxáló alkotás, ami az aprólékos műgonddal készült, kézzel rajzolt grafikájával azonnal zenbe rak szinte bárkit. A Granblue Fantasy viszont már egy jóval akció-orientáltabb cucc, ami izgalmas harcokat ígér egy egészen érdekes fantasy világban.

A PS+ mellé csomagolt ajándékokat természetesen nemcsak az Essential-tagok, hanem a Premium és az Extra előfizetői is beszákolhatják, egészen pontosan szeptember 6-tól kezdődően az egész hónapban.

Na és a PS-konzolok drágulásáról hallottál már?

Keményen megemelte a PlayStation 5 konzolok árát a Sony

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×