Attól, hogy rácsapták a GOTY plecsnit, még nem lenne indokolt egy ennyire horror árcédula. Nézzük milyen plusz élményeket remélhetsz tőle!

Kicsit elszaladt a ló a minap megjelent Far Cry 6 GOTY Edition kiadójával: az Xbox Store-ba 2-6-szor annyiért került fel, mint az alapjáték, így bőven lélektani határ fölé szaladt az ára.

Forrás: Ubisoft

Az Ubisoft játéka annak ellenére lett szokatlanul drága, hogy a Far Cry 6 – bár jópár jelölése volt – egy díjat sem nyert a Game of the Year gálán. A GOTY csomag az alapjátékon felül season pass-t és minden DLC-t tartalmaz, de benne van egy eddig agyontitkolt bővítmény is, Lost Beetween Worlds címmel.

Mindezt 119,99 dollárért, ami (a gyenge forint miatt) elég borsosnak számít hazai valutában is: legkevesebb 50-55 ezer forintba kerül letölteni a konzolra.

Ez tényleg 2-6-szor annyi, amennyiért az alapjáték kapható, hiszen az 25-26 ezer forint körül kapható az Xbox-store-ban, miközben nálunk például bármely platformra megkapod (a Limited Edition-t is!), mindössze 9.990-ért! A vallatásnál elválik, hogy fölé lőtték az értékét, vagy tényleg megéri…

Pedig az Ubisoft ennél sokkal jobb fejnek tűnik:

Így menti ki az Ubisoft a bezuhant Stadia játékosait: nagyvonalú ajánlatot tett a stúdió

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×