Szakítana a korábban megszokott FPS nézettel.

Daniel Almenara, akit a legtöbben csak Pinky néven ismernek iparágon belül, meglehetősen pozitív hangvételű bejegyzéssel örvendeztette meg követőit. Pinky hosszú ideje dolgozik már a Codename: Loop nevet viselő játékon, mely a Half-Life univerzumában játszódik. Ez papíron meglehetősen jól hangzott már az előzetes információk alapján is, ám komoly kérdés volt, hogy mit szól ehhez a híresen szigorú Valve.

ÖRÖMHÍR: Zöld utat adott az óriáscég, még az idén megérkezhet az első, demo változat Steamre!

A Codename: Loop több szempontból is szakít az eredeti játékkal. Bár a kezdeti fázisban a GoldSource motor használata sem volt kizárható, meglehetősen limitálták a cím fejlesztését. Pinky kénytelen volt így Unity-re váltani, ám a játék meglepően kellemes kompatibilitást nyújt az „eredeti” .BSP fájlokhoz is. Ennek köszönhetően a grafikával, a régi hangulat megidézésével biztos nem lesz probléma. Sőt, a közösség így akár pályákat is készíthet majd a friss címhez, szinte garantált, hogy izzani fog a játék Workshop aloldala.

 

Kategóriáját tekintve a twin-stick shooterek közé sorolhatjuk a Codename: Loop-ot. Ennek köszönhetően az FPS nézetről le kell mondanunk, leginkább a felülnézet és a TPS lesz majd a meghatározó. Pinky egy demót is ígért az év végéig, de a végleges verzió is teljes mértékben ingyenes lesz, nagy eséllyel a Valve nem is engedte volna ki fizetős címként a játékot.

Te kipróbálnád a játékot?

Szex helyett is videojáték?! Megvan mi bajuk az együttlétekkel a 30 alattiaknak!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×