Keanu Reeves egy műsorban árulta el, hogy melyik karakter lenne ínyére. A gond az, hogy a figurát már eljátszotta valaki. Nem is akárki.

Mindenki szereti Keanu Reevest. A „lélegzetelállító” kanadai színész, aki leginkább a Mátrix és a John Wick miatt ismert, több mint ikonikus figura a színészek között. Éppen ezért nem véletlen, hogy mindenki annyira izgatott a John Wick: 4. miatt. Tekintettel a színész népszerűségére, érthető, hogy sokan kíváncsiak arra, milyen módon léphetne be a sztár a Marvel filmes univerzumba.

Keanu Reeves elárulta melyik Marvel karakter bőrébe bújna szívesen.

Amint arról a The Independent beszámolt, a Jimmy Kimmel Live!-nak adott interjújában Reeves persze nem tudott egyértelmű választ adni azzal kapcsolatban, hogy bekerül-e valamilyen Marvel filmbe, hiszen megkeresést valószínűleg még nem kapott. Ettől függetlenül nagyon is benne lenne valamilyen produkcióban.

„Szerintem igazán klassz a Marvel-filmek fejlődésmódja. Nagyon látványos, és jó lenne ennek a részese lenni” – mondta a színész. Persze Kimmel szerette volna tudni, melyik az a karakter, aki szívesen megformálna színész.

„Azt hiszem, Szellemlovas szeretnék (Ghost Rider) lenni.”

A Ghost Rider persze nem ismeretlen a mozirajongóknak, hiszen Nicolas Cage már többször is magára öltötte Johnny Blaze szerepét. Később a Szellemlovas Robbie Reyes megformálásában jelent meg az Agents of S.H.I.E.L.D-ben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Reeves szóba sem jöhet – a Marvel multiverzumban biztosan van neki is hely.

Ezt láttad már?

Nem piskóta a Super Mario-film ELSŐ ELŐZETESE: döbbenetes látvány, kedves humor, bolondgomba!

 

×