Ma este minden platformon elindul a teljesen ingyenesen játszható Overwatch 2.

Tegnap délután hivatalosan is véget ért a 2016-ban megjelent, majd egészen masszív esporttá váló Overwatch első részének pályafutása, hogy a mai napon átadja a helyét az alaposan megújult folytatásnak. Az OW játékosok az utolsó pillanatokban összegyűltek a pályákon, hogy így búcsúztassák a kedvencüket, és valószínűleg hasonlóképp fogják majd üdvözölni a második etapot is.

Erre pedig nem kell már olyan sokat várni, ugyanis már ma este bárki fejest ugorhat az Overwatch 2-be. A rajtot természetesen a Blizzard rendesen összehangolta, így jött ki, hogy

Magyarországon a mai napon, azaz október 4-én 21:00-kor indíthatunk leghamarabb matchmakinget.

A meccskeresésre és a belépésre azonban érdemes lesz bekészülni, várhatóan ugyanis nagy sorbanállás lesz, de az sem elképzelhetetlen, hogy a szerverek összeroskadnak majd a játékosok tömegei alatt. Az Overwatch 2 ugyanis teljesen ingyenes lesz minden egyes platformon, vagyis borítékolható, hogy lesznek majd fennakadások.

A régi játékosoknak viszont nem kell aggódni, ők a belépés idejétől függetlenül vihetik majd tovább az összes korábban megszerzett progressiont, kinézetet, pénzt, de még a League Tokeneket is. Sőt, minden Overwatch 1 játékos teljesen ingyen megkapja az egyik új hőst, Kirikót is, amit az újak csak a Battle Passből szerezhetnek meg.

Az Overwatch klasszikus pályáinak sem kell búcsút intenünk, azok továbbra is a játék részei maradnak, ahogyan a régi játékmódok és karakterek is. Ugyanakkor temérdek más újdonság is várja a játékosokat:

Ne feledd hát, ma este 9 óra, Overwatch 2 rajt, minden platformon teljesen ingyen. Ha viszont problémás a belépés vagy a meccsindítás, akkor érdemes lehet a következő napra odázni.

Ezt is olvasd el:

A TheVR visszafoglalta a trónját – de bereccsent a magyar Twitch szeptemberben

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×