Hatalmas szenzáció volt, hogy a híres, na meg nem mellékesen díjnyertes, Ted Lasso sorozat legendás karkaterei bekerültek a FIFA 23-ba.

Hatalmas szenzáció volt, hogy a híres, na meg nem mellékesen díjnyertes, Ted Lasso sorozat legendás karkaterei bekerültek a FIFA 23-ba. A Richmond csapatát akár karriermódban is dédelgethetjük, a színészek karakterei mind bekerültek a játékba, ráadásul facescan technológiával, a tökéletes élmény okán.

 

Amire viszont kevesen számítottak, hogy Ted Lasso és jobbkeze, Coach Beard a FIFA Ultimate Teamben is felbukkan majd. Nem is kellett sokat várni erre, a Moments módban gyűjthető csillagokból akár már ma kiválthatja őket mindenki magának.

Ted Lasso & Coach Beard as rewards in the moments store from FIFA

 

Összesen 4 csillagot kell letenni az asztalra egy menedzserlapért, ami a rajongóknak körülbelül 8-10 perc játékába fog telni.

Jó látni, hogy nyit a futball szűk világából kicsit az EA Sports, a játékosbázis növelésére tökéletes eszköz lehet a különféle kollaborációk megvillantása. Most még csak óvatosan, a játékmenetet kevésbé befolyásoló bónuszokkal, a menedzserekkel operálnak, de én személy szerint örülnék egy Danny Rojas, vagy éppen Jamie Tartt lapnak is a jövőben.

Ezt olvastad már?

Fizessünk többet, hogy ne játszhassunk? – Ez az új FIFA mottó

https://leet.hu/iskolakezdes/

×