A Modern Warfare 2 nyílt béta alatt sokan méltatták a játék hangjait, sokan azonban kiakadtak a túl hangos léptek miatt. A fejlesztők döntöttek.

Nem sokkal azután, hogy lezajlott a Call of Duty Modern Warfare 2 nyílt béta-időszaka, természetesen a játékosoknak meg van a véleménye róla. Az egyik általános vélemény a hangokkal kapcsolatos. Szerkesztőnk Árpi, aki maga is kipróbálta a bétát, azt írta:

„Jól látható, hogy magával a játékélménnyel nem volt nagy probléma, ám a végleges kiadásig néhány dolgon még mindenképp faragnia kell a fejlesztőknek. Ide sorolhatjuk a hangokat, zajokat, melyek bár a PS béta óta javultak, még mindig nem tökéletesek. Néhol túl hangosak, sok esetben pedig nehéz megkülönböztetni, hogy ellenfél vagy társ lépéseit halljuk-e.”

A fejlesztők reagáltak a hangokkal kapcsolatos észrevételekre.

Az Infinity Ward a béta után sok véleményt meghallgatott, és végül döntéseket hoztak, melyek érintik a láthatóságot, a jutalomrendszert, és bizony a lépéshangokat is. A fejlesztők egy külön blogbejegyzésben tették közzé, hogy milyen változásokat eszközölnek majd a végleges játékban.

„Néhány módosítást hajtunk végre a Béta alapján. Láttuk, hogy folyamatosan visszajeleztek nekünk a lépések hangerejével kapcsolatban. Azon dolgozunk, hogy egyensúlyba hozzuk az ellenség és a csapattársak lépéseinek hangerejét a megjelenésig. Az ellenségek láthatósága is felmerült, így megpróbáljuk láthatóbbá tenni az ellenfeleket” – írták.

 

A lépések hangja azonban egy érdekes kérdés. Sok játékos ugyanis nagyon örült annak, hogy végre jól lehet hallani az ellenfeleket. Más játékosok viszont pont amiatt voltak kiakadva, hogy nagyon könnyen le lehet bukni, hogy ki hol tartózkodik, ami rontja a játékélményt. Nos, úgy tűnik, hogy akármit is szeretnénk, a megjelenéskor a lépéshangok változni fognak.

A Modern Warfare II október 28-án jelenik meg – de ha előre előrendelted a játékot, akár egy héttel korábban is játszhatsz! Az Early Access kampány október 20-án indul.

Ezt láttad már?

A Modern Warfare egykori sztárja nagyot villant Warzone-ban – Kötelező választás?!

 

×