Hosszú idők után ismét érdemes lehet a loadoutba illeszteni.

Szerda este megérkezik a Warzone és Vanguard utolsó, közös frissítése. Az újdonságok listáját már ismerjük, ám a fejlesztők mindig a start előtt pár órával leplezik le a fegyvereket érintő változásokat. A közösség nagy része ismét egy 20-40 tárgyat érintő patch notes-ot vár, ám gyakorlatilag megjósolhatatlan a fejlesztők terve. Az szinte biztos, hogy a lista élén álló AR, SMG fegyverek gyengítésben részesülnek majd, bár az egyensúly sokkal jobb, mint a korábbi szezonokban.

WhosImmortal, a népszerű Warzone tartalomgyártó ezúttal egy igazi nosztalgiautazásra hív minket a Modern Warfare világába. A régebbi fegyvereket megvizsgálva az egyik AR meglepően jó eredményeket hozott és nagy eséllyel az e heti frissítések sem fogják érinteni a videóban megnevezett kiválasztottat.

 

Az M4A1 ismét az egyik legjobb választás lehet a szigeteken?

Az M4A1-et a régebbi motorosoknak nem igazán kell bemutatni, hiszen korábban a meta listák élén is találkozhattunk vele. Nem véletlenül szerepel az „OG Meta” kifejezés a videóban. Verdanskon egy időben minden sarkon szembejött egy M4A1-el szaladgáló játékos, ám a Cold War és Vanguard integrációk rendesen meggyírbálták a hírnevét és tulajdonságait. Az alábbi kiegészítőkkel felszerelve azonban ismét használható választásnak tűnik, beszéljünk Calderáról vagy épp Rebirth Islandről:

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: Stock M16 Grenadier
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Underbarrel: Commando Foregrip
  • Magazine: 60 Round Mags

Te szeretted annak idején a fegyvert?

PC-n játszol? – Az új Windows-frissítés durván bezavarhat – de van megoldás

https://leet.hu/vga-kartyak/

×