XP farmolásra is tökéletes lehet majd a hordozható változat.

Kétségtelen, hogy a COD Next két húzócíme a Warzone 2.0 és a Modern Warfare II volt, nem szabad azonban elhanyagolnunk a harmadik szereplőt sem. Az Activision javában dolgozik a mobilos battle royale élmény magasabb szintre emelésén, a Warzone Mobile képében. A mai szokásoknak megfelelően iOS és Android rendszerekre is elérhető lesz az újdonság. A Google operációs rendszerét futtató felhasználók számára pár nappal ezelőtt már meg is nyílt az előregisztráció lehetősége. 

A fejlesztők azt ígérik, hogy a Warzone 2.0, Modern Warfare II és Warzone Mobile Battle Pass valamilyen módon szinkronban lesz egymással. Ennek köszönhetően, ha másra nem, egy kis XP farmra biztosan jó lehet a mobilos változat a hardcore PC/Konzol felhasználóknak is. Nosztalgiafaktornak sem utolsó, hiszen Verdansk is tiszteletét teszi a játékban, de később az új pálya is csatlakozni fog majd.

Hétvégén kiderült a pontos fegyverfelhozatal is! 

Az Activision nemrég publikálta a Warzone Mobile Alpha v1.4.0-es változatát, melyre egyből rá is ugrottak az adatbányászok. A fenti képen azt tekinthetjük meg, hogy milyen fegyverfelhozatalra számíthatunk az első időszakban. A fejlesztők elkényeztetnek minket, hiszen az egyes kategóriákban többféle választási lehetőségünk is lesz majd. Csak az AR kategóriában találunk négy fegyvert, de összességében sem panaszkodhatunk majd.

Abban is biztosak lehetünk, hogy szezonról szezonra is folyamatosan bővül majd a repertoár, garantáltan nem fogunk unatkozni akkor sem, ha a telefonos változat mellett tennénk le a voksunkat. Remélhetőleg az elkövetkezendő hetekben pontos információt is kaphatunk a telefonos teszteléssel kapcsolatban, felhasználók milliói várják már a startot.

Borítókép: YouTube

Már mehet az előregisztráció a Warzone Mobile-ra – Íme a részletek

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×