Az Activision bejelentette a Call of Duty: Warzone Mobile-t, miután a Battlegrounds Mobile Indiát eltávolították a Google Play-ből és az Apple App Store-ból.

Bár most mindenki Modern Warfare 2 és Warzone 2.0 lázban ég, nem szabad elfelejteni, hogy az Activision a mobilosoknak is készül egy friss battle royale élménnyel. Sőt: akinek Androidos mobilja van, már elő is regisztrálhat a játékra, hogy az azonnal letöltődjön, amikor megjelenik.

Akik most előregisztrálnak, elsőként próbálhatják ki a Warzone Mobile-t.

Az előregisztráció egyelőre csupán az Androidosok számára nyílt meg, jó hír viszont, hogy a világ minden tájáról elérhető. Az iOS-felhasználók elregisztrációja még nem indult el, de rövid időn belül az is elérhető lesz.

Kattints ide a Google Play előregisztrációhoz.

Hogyan regisztráljak?

  • Nyissd meg a Google Play Áruházat
  • Keresd meg a Call of Duty Warzone Mobile-t
  • Kattints az előregisztráció gombra, és megjelenik egy felugró ablak.
  • Koppintson a jelölőnégyzetre, és válaszd a „Telepítés, ha elérhető” lehetőséget.

Íme egy Warzone Mobile bemutató:

 

A Warzone Mobile funkciói

A Warzone Mobile hivatalos oldala szerint a játékosokat a legendás helyszínen, Verdanskban harcolhatnak majd, de a jövőben az új Al Mazrah pálya is bekerül majd. Azt is megerősítetté, hogy a Call of Duty Warzone Mobile hasonló fegyverekkel és operátorokkal jelenik meg, mint a Call of Duty: Modern Warfare II és a Call of Duty: Warzone 2.0.
A játék minden részét, például a fizikát, az animációt és a hangokat úgy optimalizálták, hogy maximális pontos és hiteles legyen.

Ezt láttad már?

Ezt a két Modern Warfare II fegyvert mindenképp próbáld ki a béta alatt

 

×