Érdekes módon a franchise teljes átkeresztelésével fogunk sokkal közelebb kerülni a felkelő nap országának hangulatához.

Az új játékkal teljesen új irányt vesz a közönségkedvenc játéksorozat, és bármennyire bizarr, a Sega éppen ezzel lökdös minket közelebb az eredetileg elképzelt világhoz.

Immáron biztossá vált, hogy a 2020-as game volt az utolsó,

aminek a címében még szerepelt a Yakuza szó – osztotta meg a PC Gamer. Az új vonal a nyolcadik játékkal indul, és ezt a múlt héten megjelent előzetes lényegében meg is erősítette:

 

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name lesz az első olyan darab a szériában, ami már a franchise új nevén (Like a Dragon) utazik angol nyelvterületekre. Mivel a 2006 óta megjelent összes rész a Yakuza főcímet viselte, nagy változásról van szó – de tényleg csak a Japánon kívüli világnak, hiszen otthon eddig is így hívták a gameket.

Forrás: Sega

A nemzetközi szinten közismert Yakuza szóra eddig azért volt szükség, hogy a szigetország határain túl is mindenki azonosítani tudja a produkciót. Mivel mára kultikussá vált gamekről van szó, nincs szükség egyszerűsítésre: a játékosok pontosan tudják mit keressenek.

A Like a Dragon 2024-ben fog megjelenni, Playstation 4-5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, Windows-ra és Steam-re.

Ja, és az megvan, hogy mely részeket tapsolták vissza Xbox-ra?

HOPPÁ: ezek a régi kedvencek térnek vissza Xbox-ra és PC-re!

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×