Újra jól jársz az Epic Games áruházával, hiszen rendkívül élvezetes, vérmocskos és őslényvadászós kalandokat szórnak ki ingyen – csak figyelj!

Az Epic Games nem veszít a lendületéből: jobbnál jobb gamekkel szór meg, hétről hétre! Jövő csütörtöktől, az az 2022. szeptember 22 és 29 között a Gloomhaven és az ARK: Survival Evolved kerül sorra!

Gloomhaven

Az Epic Store-ban hamarosan megjelenő fantasy Isaac Childres azonos nevű társasjátékának taktikai RPG változata, Windows-ra. Nagyon egyedi hangulatú, sötét középkori univerzumban merülhetsz alá, hogy megtornáztasd a tervező és a problémamegoldó készségeidet.

Forrás: Twin Sails Interactive

A kaland és az arany csillogása iránt érzett sóvárgásod vonz Gloomhaven látványos, de könyörtelen földjére, ahol dohos pincékben, kísérteties várakban, szörnyekkel teli erdőkben küzdesz a javakért és az életedért!

 

Magányos zsoldosként, vagy 2-4 fős csapatokban is tolhatod, de vigyázz, mert minden döntésednek végzetes súly van!

ARK: Survival Evolved

Titokzatos szigeten kell saját károdon megtanulnod a túlélés vastörvényeit. Minden menő cucc ellenére a legnagyobb fegyvered a tavaszságod, amivel lassan legyőzheted, vagy megszelidítheted az idegen földet uraló őslényeket, miközben másokkal is találkozhatsz, de mindenki az, aminek látszik!

Forrás: Snail Games USA

Élj túl, légy dörzsölt és rafinált, győzz és uralkodj, de ha nagyon muszáj… FUSS az életedért – akár egy nagyra nőtt sárkánygyík hátán!

 

A Gloomhaven rögtön ingyenesen jelenik majd meg az Epic Store-ban, míg az ARK-kal 5.520 forintot hagy a zsebedben a forgalmazó, ha szeptember 22-e 17 óra után töltöd le! Az akció ezúttal is egy teljes hétig, tehát szeptember 29-ig tart.

Addig ezeket dobálják ingyen – 11 ezer forint helyett:

Akciófigyelő | 11.000 forint helyett teljesen INGYEN kapsz két játékot

 

https://leet.hu/iskolakezdes/

×