Ezen a héten sem érdemes lemaradni az Epic Games Store értékes, de teljesen ingyen kínált ajándékairól.

Ha már beérték vagy leelőzték a Steamet, na majd akkor ráérnek pihenni meg kifújni magukat, gondolhatják az Epic-nél, ami minden héten egészen remek játékokkal próbálja magához édesgetni a PC-s játékosokat. A mézes madzag pedig még működhet is, hiszen az utóbbi időben kifejezetten értékes címeket sikerült az Epic Games Store ajándékos kosarába pakolni.

Az elmúlt héten például több mint 15.000 forint értékben osztottak ki minden arra tévedőnek ajándékokat, előtte pedig a Shadow of the Tomb Raidert kínálgatták teljesen ingyen. A minőségből pedig ezúttal sem vesznek vissza, így az Epic szokásos csütörtöki hétfordulójával újabb két kincset ajándékoznak azoknak, akik bejelentkeznek a Steam konkurenciájába, és igénylik őket. És bizony érdemes is lesz,

a mai naptól, azaz szeptember 15-től kezdődően ugyanis a csodálatos Spirit of the North és a The Captain lehet a miénk teljesen ingyen.

Forintban ez összesen több mint 11.000-et jelentene, szerencse, hogy a két játékért az Epic Games Store-ban most egy hétig senkinek sem kell fizetnie. Aggódni persze nem kell, hiszen miután a könyvtárunkhoz adtuk őket, az ingyenesség szeptember 22-i lejárta után is ott maradnak, örökre.

A Spirit of the North-ra egyébként különösen érdemes figyelni, ugyanis egy ritka spirituális kalandhoz lehet szerencsénk benne. A játék során gyönyörű füves-havas és hideg, izlandi ihletésű misztikus tájakon barangolhatunk egy róka bundájába bújva, akivel betekintést nyerhetünk az északi folklór lenyűgöző mondavilágába.

 

A The Captain leginkább a retro és pixel art stílust, illetve a klasszikus 2D-s sci-fi címeket kedvelő játékosoknak lesz érdekes, amiben keresztül-kasul berepülhetjük a galaxist, miközben érdekes, és komoly morális problémák elé állító kalandokba keveredhetünk. Az első látszat azonban nagyon csalóka, a The Captain ugyanis egy egészen mély játék, ami sok űrrajongónak okozhat emlékezetes játékórákat.

De ne feledd: az Epic ingyen játékait szeptember 15-től szeptember 22. délután 5 óráig adhatod a játéktáradhoz. Ezután örökre megmaradnak, bármikor előveheted őket.

Mindeközben teljesen ingyenes modellre áll át a The Sims 4:

Hogy mivan? – Teljesen ingyenessé válik a The Sims 4

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×